Answer Question
0
0

Goedeavond ik heb pap 3a momenteel ik ben 20 jaar en ik slik de pil en heb geen pijn maar op het moment van mijn menstruatie heb ik juist heel veel pijn als het bloed. Het ziekenhuis zegt dat dit niet kan en hetmenstruatiekrampen zijn maar die zitten hoger. Er is al meerdere malen een uitstrijkje gemaakt en een microscopie waarbij ze toen ook een stukje hadden weggeschraapt.
Ik heb al een spiraal gehad ook eerder voor de pap toen pap 3a kwam kreeg ik ook veel pijn dus werd die verwijderd vandaar dat ik terug zit op de pil die ik ook eerder heb gehad nu is mijn vraag: wat moet ik doen dit met mijn huisarts bespreken of tog terug naar het ziekenhuis? De dokters hier willen ook pas bij pap 4 behandelen maar een vriendin van mijn moeder is al behandeld bij pap 3 hoe kan dit??

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 8 mei 2017 21 53
94 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je moet niet zomaar aannemen dat altijd alles hetzelfde is. Het is best mogelijk dat er redenen zijn geweest om bij PAP 3 een behandeling te doen. Ook de leeftijd kan daar een rol bij spelen,maar ook andere omstandigheden.
PAP3a is doorgaans geen reden voor een behandeling. Ook de klachten die je hebt, passen niet bij PAP3a
Je kunt het natuurlijk altijd met je huisarts bespreken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 mei 2017 0 11
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB