0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Alex
Gevraagd op 12 augustus 2018 9 41
89 bekeken

Beste,

Eind Juni kreeg ik de diagnose van chlamydia. Dit werd eerst begandeld met 2gr Azitromycine. Dit sloeg niet aan en werd vervolgens behandeld met 7 dagen Doxycycline.
Na een week leken de symptomen weg te zijn. Enkele dagen later vertrok ik op vakantie naar Frankrijk. Hele dag in de auto zitten. Na een uurtje begon ik het al te voelen. Een drukkend gevoel op mijn zitvlak, alsook nog wat pijn aan de blaas. De volgende dag in Frankrijk naar de dokter geweest, die heeft mij zonder te onderzoeken 10 dagen Ciprofloxacine voorgeschreven. Terug thuis kon ik niet zeggen dat de pijn weg was. Terug naar de huisarts, afspraak laten maken met de uroloog (2 weken later) en in tussentijd nogmaals 2 weken Ciprofloxacine voorgeschreven gekregen.
Uiteindelijk naar de uroloog geweest. Deze wees erop dat ik absoluut geen prostatitis heb en dat het beeld van blaas etc een normaal beeld is voor iemand van mijn leeftijd. Ik vroeg hem wat de lichte pijn in zowel blaas, teelballen als aars nog kon veroorzaken en dan zei hij dat dit komt omdat het weefsel zo is aangetast. Heb dan pilletjes Prostat Urgenin gekregen, 1 per dag.
Na een aantal dagen had ik bijna geen last meer.
Ondertussen een ontsteking van de amandelen gehad. 10 dagen Amoxicilline. Na de 3e dag begon ik terug meer last te krijgen van een lichte(!) pijn in blaas en beetje in anus. Er staat in de bijsluiter van Amoxicilline dat het ontsteking van weefsel (in anus en andere plekken in het lichaam kan veroorzaken).Bij datzelfde huisdokter bezoek nog eens bloed en urine laten nemen en alles was oké, chlamydia weg
Kan dit hiermee te maken hebben en wat kan ik hier aan doen? Of moet ik mij geen zorgen maken en zal het weefsel in die streek zich vanzelf herstellen en is de (zeer lichte) pijn niks om mij zorgen over te maken?

Erg bedankt!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 12 augustus 2018 10 04
Privé antwoord

Ik kan die vraag zo zonder enig onderzoek helaas ook niet beantwoorden. Ga met de klachten terug naar de huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 18 december 2018 14 31
Privé antwoord
Dag John, Ik ben dezelfde persoon als diegene die het laatste bericht in de SOA rubriek plaatste. Nu heb ik per ongeluk mijn naam op het einde van dat bericht gezet. Ik wens graag anoniem te blijven en om dezelfde reden stuur ik je ook hier het bericht zodat niet iedereen dat hoeft te lezen. Zou je mijn naam in dat bericht kunnen verwijderen? Of misschien de hele topic, aangezien ik toch al antwoord kreeg waarvoor enorm bedankt. Het onderwerp van dat bericht is: “Chlamydia antibiotica kuur” Alvast bedankt voor uw begrip. Reageer

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB