Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 22 februari 2020 10 58
40 bekeken

Ik gebruik sinds een jaar ongeveer diazepam. Gewoon af en toe met vrienden. Soms 3/4 diazepam 10 mg voor een leuke avond. Dit is altijd goed gegaan, eigenlijk tot de laatste 2 keren dat ik heb gebruikt. Ik ben aan een wat grotere hoeveelheid gekomen en ben daar niet helemaal goed mee omgegaan.. Dit waren ook iets andere pillen, maar nog steeds diazepam 10mg. De eerste keer heb ik er voor een week meerdere per dag genomen en uiteindelijk 20 op een avond. Hierna ben ik gestopt en na ongeveer 2 maanden dacht ik, is wel weer even leuk een keer. Voor ik het doorhad had ik er alweer 15 naar binnen.. Uiteindelijk na weer een week 3/4 per dag, dacht ik, ik moet stoppen en heb de rest weggeven.

Sinds de laatste keer dat ik heb gebruikt, heb ik het gevoel dat mijn brein niet meer zo goed functioneert als eerst. Ik heb soms dat ik ineens gewoon helemaal afwezig ben en niet meer weet wat ik aan het doen was. Mijn geheugen is minder goed. Ik vergeet veel. Het lijkt vaak alsof alles langs me heen gaat. Alsof ik los sta van de werkelijkheid. Ik doe wel allemaal dingen enzo, maar ik voel mentaal niet echt meer een connectie. Ik voel soms weinig tot geen emotie. Maar ik ben ook heel prikkelbaar, sneller boos.

Ik heb ook moeite met slapen en eten. Weerstand is volgens mij ook wel wat lager. Slechte huid etc

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 22 februari 2020 12 42
Privé antwoord

Volgens mij had je lichtelijke schade aan je brein, anders zou je niet met zulke medicatie stunten!
Snap überhaupt niet dat je na 4 pillen nog recht op kon staan, laat staan een leuke avond hebben....
Ik hoop dat je er wat van geleerd hebt en wat er van je verstand over is gaat gebruiken en dit soort middelen nooit weer voor de lol neemt!!
Sorry voor de wat onorthodoxe reactie, maar andere mensen slikken nood gedwongen dergelijke medicijnen en doen daarna de grootste moeite om er weer af te komen met alle vervelende ontwenningsverschijnselen van dien en jullie nemen het voor de lol en piepen dan over bijwerkingen, daar word ik een beetje pissig van......

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 februari 2020 14 12
Privé antwoord

Ik kan me niet voorstellen dat je met zoveel diazepam op nog een leuke avond kunt hebben. Je moet er toch suf, duf en lamlendig van worden. Gebruik je nog andere drugs?

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB