Answer Question
0
0

Tot mijn 20e ben ik meestal ziek vrij geweest, totdat ik jongens ontdekte, inmiddels ook een vriend heb, en best vaak verkouden ben, helaas, maar ja! Ben zelf anti pilletjes, alleen als het echt noodzakelijk is (dit door een paracetamol verslaving een aantal jaar geleden. Nam er veel te veel in gedurende de dag en vooral voor het slapen. In mijn ogen om pijn ‘voor te zijn’.)

Nu ben ik door mijn griepjes er dus achter gekomen dat ik een vergrote amandel heb (rechts). Dit is ook bijv de enige amandel waar steentjes uit komen. In vergelijking met mijn linkerkant steekt hij ook uit. Of ik hiermee geboren ben durf ik niet te zeggen, maar van bijv tandartsen heb ik al die jaren niets gehoord en ga er dan vanuit dat het goed is?

Alleen is mijn probleem dus dat elke keer als ik verkouden raak en dan de verkoudheid incl hoesten/het gevoel heb dat snot ineens opgeroggeld moet worden, dat ik een onwijze pijn aan die kant ervaar. Zo heb ik zelfs pijn bij het slikken van speeksel… alleen zodra het over is verdwijnt deze pijn.

Is dit normaal? Net als zwaar asymmetrische amandelen? Want over het laatste las ik alleen maar nare dingen op het internet… ben net 22 geworden en heb nog een heel leven voor mij hoop ik?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 17 oktober 2021 0 20
50 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga met de klacht naar de huisarts. De tandarts is niet voor dit soort klachten. Laat ernaar kijken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 17 oktober 2021 13 35
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB