0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door E H
Gevraagd op 9 juli 2018 11 33
63 bekeken

8 weken geleden voor het eerst pijn, erg spastisch en tense gevoel in de “glans”(Recent ook het gevoiel dat er iets vast zit onder de urethra)(bovenkant). Masturberen zelf deed geen? pijn, maar het ejaculeren dus wel.

Huisarts bezocht omdat ik dacht dat het phimosis was. Die heeft me verwezen naar een uroloog (duurde 4 weken om een afspraak te krijgen) die vervolgens mijn klachten niet serieus nam. Die zei dat het door phimosis kwam en een heeft me een creme gegeven om het te behandelen. Ook een urine onderzoek.

Omdat ik zo erg ontevreden was over het gesprek/onderzoek heb ik op magische wijzen nog geen 5 dagen daarna bij een ander ziekenhuis een afspraak weten te krijgen. Die heeft het onderzocht en zegt dat het hele lichte phimosis is (tenminste, wanneer flaccid). De uroloog merkte wel op dat het “riempje” erg kort/strak was. Dokter heeft gezegd dat de pijn bij het ejaculeren waarschijnlijk niet verbonden is met mijn (lichte) phimosis, maar dat ze wel misschien aanraadt een verwijding of besnijdenis te nemen als ik zeker wil weten dat phimosis mij nooit in seksuele relaties tegen gaat houden.. De dokter heeft gezegd dat ik het urine-onderzoek van het vorige ziekenhuis af moest wachten.

Dat dus gedaan, maar daar is niks uitgekomen. Oorzaak weet ik dus niet, maar het voelt alsof er iets vast zit in de Urethra. Ejaculaat komt er dus wel uit, maar doet pijn… Oorzaak dus na 8 weken nog steeds niet bekend!

Verder heb ik de laatste tijd last van erge consti/obsti -patie, en verander ik mijn dieet gedeeltelijk, en ik ben 15 jaar oud.

Wat zou de oorzaak van mijn probleem kunnen zijn?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 juli 2018 15 19
Privé antwoord

ik denk toch dat het je toompje is dat de problemen veroorzaakt. Je kunt je toompje laten doorknippen….

Gemarkeer als spam
Geschreven door E H
Beantwoord door 9 juli 2018 16 55
Privé antwoord
Heb er hiervoor nooit problemen mee gehad en het verklaart echt niet waarom ik alleen pijn bij het ejaculeren heb. En al helemaal niet het gevoel dat er iets in vast zit
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 juli 2018 1 48
Privé antwoord

” Die heeft het onderzocht en zegt dat het hele lichte phimosis is (tenminste, wanneer flaccid). De uroloog merkte wel op dat het “riempje” erg kort/strak was. ” .. Ik denk toch dat het ermee te maken heeft. Het toompje kan wat verkorten door de phimosis. Het toompje zit vast aan de lipjes van de uitgang van de urinebuis. Door masturberen, kan er dan een irritatie ontstaan aan de urinebuis

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB