Answer Question
0
0

Sinds een paar weken heb ik al last bij het plassen, en met last bedoel ik voornamelijk een branderig gevoel en telkens maar kunnen plassen. Als ik op het toilet zit heb ik het gevoel dat ik zo een uur kan blijven zitten.

Nu denken de meeste waarschijnlijk een infectie, maar nu het volgende. Ik ben ongeveer 4/5 weken geleden naar de huisarts gegaan om mijn urine in te leveren om gecontroleerd te worden op een blaasontsteking. Meestal krijg je die uitslag dezelfde dag al, dit was bij mij niet het geval want ze konden niet wat vinden dus ging die op de kweek. Een dag later vertelde ze me dat er toch een kleine blaasontsteking zat hier heb ik een antibiotica kuur voor gehad. Nu moet ik zeggen dat de klachten minder werden maar niet weg waren. Ik heb nogsteeds een klein beetje een branderig gevoel bij het plassen en telkens maar door plassen. Nu zijn mijn vriend en ik twee weken geleden gediagnosticeerd met chlamydia, hier heb ik vorige week vrijdag (dus zo’n ongeveer 10 dagen geleden) een behandeling voor genomen. Ik hoop dat ik van mijn klachten af zou zijn, maar dat ben ik op dit moment nog steeda niet. Weet iemand wat dit kan zijn? Of zijn het nog na klachten van de chlamydia?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 augustus 2022 14 21
65 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Beiden zijn mogelijk. Dus laat je urine opnieuw controleren op een urineweginfectie. 3 weken na de behandeling voor chlamydia kun je een controletest laten doen. Jullie hebben geen seks gehad tijdens en de eerste 7 dagen na de kuur voor chlamydia?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2022 19 34
Nee dit hebben wij tijdens de behandeling niet gehad. Mijn vriend zelf is nog in behandeling tot morgen dus wij hebben geen seks gehad de afgelopen 7 dagen!
( Nvdh at 8 augustus 2022 20 04)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat was dan in ieder geval wel verstandig

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 augustus 2022 21 15
Bedankt voor uw antwoord! Ik ga nog een keer mijn urine laten testen en dan afwachten!
( Nvdh at 8 augustus 2022 22 37)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB