0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 26 december 2015 0 49
448 bekeken

Ik heb al sinds 2 jaar nu ongeveer last van pijn en een witte afscheiding bij het plassen, een paar dagen na een zaadlozing. Eerst niet zoveel aandacht aan geschonken, kreeg van verschillende kanten te horen dat de witte afscheiding, die aan het einde pas uitgeplast wordt, een gevolg is van sperma dat in de buis is blijven zitten. Toch neemt het niet weg dat het behoorlijk pijnlijk is en het een gevoel geeft als bij een blaasontsteking, een eeuwige drang om te plassen en branderigheid. Op fora en soa gerelateerde sites heb ik dingen gelezen over Trichomonas (Trichomoniasis). Daarbij wordt gezegd dat het bij mannen meestal plotseling overgaat, maar bij mij duurt het inmiddels al 2, zo niet meer, jaar en ik wil er nou wel eens van af. Ook wil ik benadrukken dat het naarmate de tijd vordert het steeds erger wordt, vroeger bleef het bij 1 keer plassen na een ejaculatie, nu bijna dagelijks.

Een paar persoonlijke gegevens die van pas kunnen komen bij een correcte diagnose stelling:
– Man, 17 jaar.
– Maagd, nog nooit seksueel contact gehad (op doktertje spelen na dan) (dat was heel vroeger). Daarom zou ik het apart vinden als ik inderdaad Trichomonas zou hebben.
– 1 tot 2 keer per week zaadlozing (meestal 1).
– Misschien minder leuk om te lezen maar wel belangrijk, het sperma ziet er normaal uit en het heeft geen rare smaak.

Om het nog even de symptonen op te sommen:
– Een paar dagen na een ejaculatie pijn en witte afscheiding bij het plassen.
– Witte afscheiding, is wat dikker en komt als laatste.
– Branderigheid dat het gevoel geeft dat ik constant moet plassen (circa 30 minuten).

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 26 december 2015 1 19
Privé antwoord
Ik denk dat het goed is om met deze klachten toch naar de dokter te gaan. Het kan een infectie zijn. Als je nog geen seksueel contact hebt gehad is een soa natuurlijk niet aan de orde. Je hebt voor de rest geen klachten ook niet van je teelballen en ook niet gehad?
Nee, ik heb geen klachten van mijn teelballen, ook nooit gehad.
(R at 26 december 2015 12 28)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 26 december 2015 12 37
Privé antwoord
Ga in ieder geval even naar de huisarts met de klachten. Als er sperma achter zou blijven in de urinebuis, zou dat met plassen eerst moeten komen. Het zou een infectie kunnen zijn. Je urine is ook normaal van kleur? Je sperma is ook normaal van consistentie? Dus niet erg dik en gelei-achtig?
Urine is normaal geel en normaal helder, behalve dus aan het einde wanneer het een wittere drab wordt. Ik moet erbij zeggen dat het nu ook steeds vaker voorkomt dat het ook zeer doet zonder het witte, maar nog steeds aan het einde van de behoefte. Het sperma ziet (en proeft) er zoals ik al zei gewoon normaal uit. Ook de zaadlozingen zijn goed, er zit flink kracht achter de ”stoten” dus het is niet zo dat het eruit komt druppelen.
(R at 27 december 2015 0 17)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 27 december 2015 1 20
Privé antwoord
Het lijkt toch op een infectie. Van de urinewegen of wellicht de blaas. Ga in ieder geval naar de huisarts. Puur uit nieuwsgierigheid: En hoe weet je nou hoe sperma zou moeten smaken?
Ik weet niet precies hóe het zou moeten smaken, maar algemeen feit is dat de smaak beïnvloed kan worden door het wel en niet eten van bepaalde producten. Gezien mijn eetpatroon kan ik zeggen dat het, ik citeer mezelf, ”geen rare smaak” heeft.
(R at 28 december 2015 3 47)

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB