Answer Question
0
0

Goedemiddag
Mijn vraag is ik heb al een hele lange periode de volgende klachten,druk en verkrampend gevoel op me borst,een dicht knijpend gevoel op me keel heel vermoeiend in me lichaam.(en sinds de laatste tijd tintelingen door het lichaam en heel koud)
Hiervoor ben ik begin januari opgenomen in het ziekenhuis de diagnose was vermoedelijk vernauwing in de kransslagader.(erfelijk in me familie)
Na veel onderzoeken toroxfoto.s aparte scan veel medicijnen kwam het ziekenhuis tot de conclusie dat de diagnose niet correct is en de uitslagen gaven aan dat de klachten niet van rond het hart komen.
Oké een gekke gedachte ik was blij maar ook niet gerust door mijn klachten.
Dus na verder zoeken kwam ik terecht bij de internist in een ander ziekenhuis ook daar allemaal onderzoeken gehad bloed,urine ,foto’s,scans enz…
Ook na deze onderzoeken kwam de uitslag we kunnen u niet helpen met deze klachten wat volgens alle uitslagen kunnen wij geen afwijkende dingen vinden.
Nu ben ik in een fase gekomen dat ik in overleg met de arbodienst ook hulp moet gaan zoeken in het psychische vlak .
Mijn eerst reactie hierop ben toch niet gek maar na alles wat er gebeurd is ben ik gestresst onzeker en angstig geworden.
Mijn vraag is komen dit soort situaties vaker voor en heeft u voor mij een goede tip waar ik iets mee kan want voor mij gevoel wordt er gauw een diagnose gesteld spanningen stress burn-out enz.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 11 april 2015 15 14
9996 bekeken
Antwoord toevoegen
-4
Privé antwoord

Als alle onderzoeken niets hebben uitgewezen, is het mogelijk dat de klachten worden veroorzaakt door hyperventilatie. Ze passen er namelijk wel bij.
Heb je ook wel eens het gevoel dat er te weinig lucht in je longen of borstkas komt waardoor je dieper moet gaan inademen of vaker zuchten? Moet je ook vaker geeuwen? Heb je meer last van de klachten wanneer je in rust bent?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 april 2015 15 20
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB