Answer Question
0
0

Ik hoorde vandaag van iemand dat ze pijn in de oksel heeft. Nu leek het mij niet waarschijnlijk dat er spieren in de oksel zitten, maar goed, een zoekvraag op Google leidde tot een paar resultaten, zij het heel mondjesmaat. Op www.borstenforum.com wordt er over gesproken. Maar ja, ‘t is een forum en ook niet meer dan dat. Voordat ik iemand beticht van onnozelheid of aanstellerij, stel ik daarom hier maar even de vraag: pijn in de oksel, kan dat überhaupt? En zo ja, waar heeft dat mee te maken en is dat inderdaad iets typisch vrouwelijks? Alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 28 januari 2016 19 04
153 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik zou vooral maar niet veel zeggen. Je weet niet dat er spieren in de oksel zitten. Je vraagt je af of je pijn in de oksel kunt hebben(waarom zou dat niet kunnen?)
Ook in de oksel zitten spieren hoor…..en ja je kunt wel degelijk pijn in je oksel hebben. Er zitten ook zenuwen en lymfeklieren…..
Het is ook niet typisch iets vrouwelijks…..Heel voorzichtig zijn met iemand van onnozelheid te betichten, het kan namelijk als een boemerang terug komen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 januari 2016 22 57
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB