Pijnlijke borst

Reageren
Categorie:
0
0

Mij linkerborst is gevoeliger dan mijn rechter. Of ik dat altijd heb gehad? Dat weet ik niet, maar het is wel de kant waar ik altijd op lig/zowel ik als mijn vriend als ‘speeltje’ gebruiken met soms iets te veel kracht.

De pijn voel ik pas als ik erop druk en het zit meer rond mijn tepel. Ik voel geen knobbels, mijn tepelhof schilfert niet en er komt ook geen bloed uit mijn tepels. Ik voel het soms bij voorover hangen of als ik ren.

Als ik aan de borst heb gezeten om pijn de controleren en erin heb gedrukt heb ik zo’n 5 minuten geen zeer meer.

Ik moet volgens mijn menstruatie tracker sowieso tussen de 3 en 13 augustus ongesteld worden. Ik heb 9 van de 10 keer geslachtsgemeenschap zonder condoom, maar slik te pil goed. Heb nog geen kinderen (20) en voorlopig nog geen kinderwens. Vaak wel last van mijn bovenrug en nek spieren. Weet niet of stress een rol kan spelen, maar in september ga ik eindelijk weer aan een studie beginnen, een waar ik heel hard voor heb moeten werken en wat mijn droombaan biedt. Alleen heb ik het wel iets langer dan mijn stress periode.

Slik ook vitamine a > z. Sinds kort, ik rook mijzelf nooit als ik zweette, vind ik wel dat ik stink. Het komt zelfs door mijn favoriete deo heen. Ik eet meestal wel zooi, maar dit doe ik al mijn hele leven. Zijn dit misschien tekenen om te stoppen met de pil? Want ik ben ook altijd heel boos als ik ongesteld ben. Dit is verdriedubbeld na het slikken van de pil (slik het nu zo’n 3 jaar ongeveer)

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Onzekerding
Gevraagd op 28 juli 2021 16 34
69 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Misschien moeten jullie eens wat minder grof met die borst omgaan, jij wat gezonder gaan eten en iets aan de stress doen.
Waarom gebruik je een menstruatietracker als je de pil gebruikt en hoe kun je nou een verschil van 10 dagen in de menstruatiebepaling volgens die tracker hebben? Als je de pil gebruikt ( en dat goed doet) dan weet je toch sowieso wanneer je ongesteld gaat worden?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 28 juli 2021 23 02
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Rustiger aan, dat snap ik. Eten heeft er volgens mij volkomen niets mee te maken, las het wel, maar dan had ik er al eerder last van moeten hebben aangezien en aan stress, wat valt daaraan te doen?

Sowieso valt u een beetje uit? De reden van mijn menstruatietracker is omdat, ondanks ik de pil stipt en goed slik, ik af en toe nog steeds een schommeling van 1-3 dagen heb (wat kan en volstrekt normaal is. Bevestiging huisarts) en ik het zelf fijn vind om te zien wanneer het eraan komt. Sowieso is de pil niet voor de volle 100%, ondanks goed slikken (bevestigingen huisarts) geen garantie op kinderloze seks. Als in, het KAN verkeerd gaan. In mijn tracker zet ik namelijk ook wanneer ik seks heb gehad. Hierdoor valt het evt terug te traceren. Ook vind ik het fijn omdat ik de ene keer 5 dagen ongesteld ben en de andere keer 4. Hij schat in wat het de volgende maand wordt. Dus uw reactie van waarom gebruik je het is best vreemd, veel doen het.

Met 10 dagen bedoel ik dat hij het de eerste 3 dagen VOOR HET ECHTE BLOEDEN al inschat. Dat ik die dagen ook beter een inlegkruisje in kan doen. Dit voor een bloeding of (in mijn geval) veel afscheiding en geen vies ondergoed willen. Daarna schat hij de dagen in dat het er moet zijn, maar hij schat ook nog een paar extra dagen MOCHT ik iets later bloeden. Hij laat zien dat ik binnen die 10 dagen mijn 4/5 menstruatie dagen heb moeten gehad. Dacht dat dit een expertise site was.. bel volgende keer de huisarts wel, jammer

Gemarkeer als spam
Geschreven door -
Beantwoord door 30 juli 2021 4 55
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Het was uitvallen hoor.
Ik snapte de 10 dagen niet zo goed en wilde dat gewoon navragen.
En wat eten betreft: Voeding en drinken kan dus wel invloed op geur van je lichaam en dus zweet.
Wat de stress betreft: als je stress over iets of door iets hebt, moet je proberen dat probleem aan te pakken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 juli 2021 17 25
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]