Answer Question
0
0

Beste deskundige,

Ik heb sinds afgelopen dinsdag ontzettende pijnscheuten die van mijn rechter schouderblad en nek overlopen tot in mijn oor en slaap.

Ik ben dinsdag wezen skeeleren en hierna tijdens het douchen voelde mijn huid op deze plek erg geïrriteerd, zo’n gevoel als je door de zon flink verbrand ben. De dag erna werd ik sochtends wakker met deze pijnscheuten/steken die vanaf m’n schouder doortrekken door mijn nek tot boven aan mijn rechter oor en slaap.

Ik slik nu 8 ibuprophen400 of Advil per dag maar het resultaat is minimaal, ik kom moeilijk in slaap en wordt rond 5:00 telkens weer wakker door de pijn. Gisteravond heb ik flink veel alcohol gedronken en enkel dan ben ik vrijwel pijnvrij. Enig idee wat dit kan zijn en welke pijnstillers hiervoor het best geschikt zijn? Is een huisarts bezoek adviseerbaar? Alvast dank voor de ondersteuning

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 25 april 2021 8 14
28 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Om te beginnen zou ik echt de alcohol laten staan zolang je pijnstillers gebruikt! Je maag en lever worden daar namelijk niet echt blij van.
Je kunt dan beter de huisartsenpost bellen om advies en eventueel andere pijnstillers die beter werken.
Ik zou zelf trouwens ipv 8x een 400 ibuprofen, 3x per dag 600 mg ibuprofen nemen met daarbij 2 tabletten van 500mg paracetamol. Dat is wel het maximale aan ibuprofen wat je op een dag mag nemen, als dat niet voldoende is,ga dan in ieder geval naar je huisarts.

En je zou morgen eens naar een fysiotherapeut kunnen bellen om er naar te laten kijken/het te laten behandelen.

Groetjes Suzan

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 25 april 2021 9 51
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB