Answer Question
Categorie:
0
0

ik ben 7 weken geleden bevallen,
Vorige week zaterdag (22 oktober) dacht ik weer mijn eigen menstruatie te hebben dus ben ik meteen begonnen met het slikken van de pil, op de eerste dag van de menstruatie zou ik meteen ook beschermd zijn.
Nu stopte het bloeden op woensdag, (26 oktober
) ik heb die woensdag avond seks gehad en daarna gewoon die pil van de woensdag ook nog ingenomen. Maar nu ben ik er dus zondagochtend achter gekomen dat ik gewoon de pil van donderdag vrijdag en zaterdag vergeten ben in te nemen! Heel stom ik weet het maar ik ben ook zo druk met de kleine en moe dat ik het gewoon vergeten ben.. ik heb de vergeten pillen alsnog maar ingenomen en nu bloed ik sins zaterdag weer nu vraag ik mij af of dit nu pas mijn echte menstruatie is of dat dit komt omdat ik een paar pillen vergeten ben… en of ik nu zwanger kan zijn.. een eisprong komt 14 dagen voor of na je menstruatie dacht ik toch?
Of heb ik dit verkeerd

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 1 november 2022 18 27
21 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Of het nou wel of niet je menstruatie was kan ik helaas ook niet zeggen. Je was in ieder geval niet beschermd door de pil, door de vergeten pillen. Neem morgen contact op met je huisarts

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 1 november 2022 20 08
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB