Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 22 mei 2016 10 23
307 bekeken

“Geen paniek, een keer de pil vergeten is geen probleem, neem hem wanneer je er achter komt direct in maar zorg dat het niet langer dan twaalf uur na het moment is, waarop je de volgende pil in zou moeten nemen. Dus 36 uur na het moment van vergeten van de pil.

Een voorbeeldje, dinsdag avond om negen uur ben je de pil vergeten, woensdag avond op twaalf uur denk je ineens “shit!! Ik ben gisteren én vandaag de pil vergeten” neem deze pillen dan meteen in en je bent zo veilig als maar kan zijn. Een morning after pil of een condoom zijn dan niet nodig tegen zwangerschap. Deze handeling kan nog tot de volgende morgen negen uur.”

Geldt dit ook als je de laatste pil van de strip bent vergeten?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 22 mei 2016 10 39
Privé antwoord
Aks je de laatste pil van de strip bent vergeten, moet je ofwel meteen een stopweek starten of zonder stopweek doorgaan met de volgende strip. Ik weet niet waar de teksten vandaan hebt die in je berichtje staan, maar ze kloppen dus niet! “Een voorbeeldje, dinsdag avond om negen uur ben je de pil vergeten, woensdag avond op twaalf uur denk je ineens “shit!! Ik ben gisteren én vandaag de pil vergeten” neem deze pillen dan meteen in en je bent zo veilig als maar kan zijn.” Hier zitten dus meer dan 36 uur tussen. De laatste pil is dan op maandagavond ingenomen. Als je dan op woensdagavond de pil weer neemt zitter er al 48 uur tussen. Lees voor het gebruik van de pil de bijsluiter. Die zit er niet voor niets bij.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 22 mei 2016 10 56
Privé antwoord
Ben ik dan wel beschermd? Bedankt voor het snelle antwoord!
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 22 mei 2016 11 03
Privé antwoord
Als je meteen een stopweek start ( dsu een dag eerder dan) of zonder stopweek doorgaat met de nieuwe strip, ben je en blijf je gewoon beschermd. Als je zonder stopweek doorgaat met de pil, neem dan de vergeten alsnog in. Ook al betekend dat, dat 2 pillen op een dag moet nemen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 22 mei 2016 11 25
Privé antwoord
Oke super! Heel erg bedankt!
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 21 maart 2018 17 23
Privé antwoord
Ik heb mijn pil nu 2 keer doorgeslikt. Ik zou maandag mijn pil om 10.00 moeten slikken maar ik slikte deze 13 uur te laat. Ik heb zondag wel gewoon nog mijn pil geslikt. Klopt het dan dat ik nog steeds beschermd ben?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 21 maart 2018 17 32
Privé antwoord

Als je de pil doorslikt is dat geen probleem

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB