Answer Question
Categorie:
0
0

Hallo allemaal , ik hoop dat iemand mij kan helpen of advies voor mij heeft. Ik ben vorige week zaterdag en zondag mijn pil vergeten. (Zondag avond kwam ik erachter en heb ik alsnog een pil ingenomen) Ik heb die vrijdag en zaterdag meerdere keren onveilige seks gehad met mijn vriend. Vanaf woensdag kreeg ik wat last van mijn onderbuik. Soort menstruatie krampen. Ik heb toen 2 dagen wat bloedverlies gehad, niet echt de kleur van bloed maar meer oud bloed en ook niet veel. Klein beetje. Ik heb al die tijd mijn pil gewoon doorgeslikt. Sinds vrijdag avond is het bloed verlies weg. Sinds gister heb ik weer last van menstruatie krampen. (ik slik vaak me pil door, daardoor weet ik niet precies wanneer mijn stop week is. De laatste keer was ik ongesteld rond 6 januari)Iemand enig idee wat ik het beste kan doen? of wat dit kan zijn? alvast bedankt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 14 maart 2023 10 48
58 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoe lang zat er tussen de laatste pil die je nam voor je er twee vergat en het moment dat je ze alsnog in nam?

En was de onveilige seks voor of na de vergeten pillen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suus
Beantwoord door 14 maart 2023 11 54
vrijdag ochtend vroeg rond 9 uur de laatste pil ingenomen, daarna zaterdag ochtend en zondag ochtend vergeten. Zondag avond een pil ingenomen. Dus best een tijdje. Vrijdag avond en zaterdag ochtend en avond beide dagen onveilige seks gehad. Dus voor en tijdens de vergeten pillen.
( Suus at 14 maart 2023 11 59)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als je de pil doorslikt zonder stopweek, is dat op zich geen probleem. Je kunt wel een doorbraakbloeding krijgen door de vergeten pillen. Als dat zo is, start dan een stopweek

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 maart 2023 19 09
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB