0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anon
Gevraagd op 1 januari 2019 23 02
45 bekeken

Hoi. Stel dat je de laatste week de pil heel slecht geslikt hebt en er 3 tot 4 vergeten ben, maar niet na elkaar, en je houdt een stopweek na die week dat je slecht geslikt hebt, ben je dan terug veilig na de stopweek als je 7 dagen goed geslikt hebt? Of als je bijvoorbeeld de hele laatste week niets slikt en dan een stopweek houdt, dus dat je stopweek 2 weken geduurd heeft, ben je dan ook meteen na 7 dagen goed slikken weer veilig? Of is dat alsof je gestopt bent en omdat je terug begint, moet je dan een maand goed slikken? Dit is geen werkelijke situatie, dit is gewoon iets dat ik me afvraag. Bedankt!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 1 januari 2019 23 24
Privé antwoord
En als je de laatste 2 weken voor de stopweek slecht geslikt hebt, ben je dan ook veilig na 7 goed geslikte dagen? Als ik bijvoorbeeld zaterdag terug begin, dan neem ik de vrijdag daarop de 7de pil. Kan ik dan vrijdag al seks hebben zonder condoom als ik pas seks heb om bijvoorbeeld 22u en de 7de pil geslikt heb om 19u of moet ik wachten tot zaterdag? Sorry voor de vele vragen
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 januari 2019 2 36
Privé antwoord

Als ik dat zo lees, heb je meer pillen NIET geslikt dan wel geslikt….na 7 dagen de pil te hebben geslikt ben je dan veilig

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 2 januari 2019 8 30
Privé antwoord
Moet ik dan de dagen tellen of de pillen? Als je maandag begint, dan slik je zondag de 7de pil. Kan je dan zondagavond nadat je de pil geslikt hebt, al seks hebben of moet je wachten tot maandag?
Gemarkeer als spam
Geschreven door anon
Beantwoord door 2 januari 2019 13 09
Privé antwoord
Ik heb trouwens normaal wel al m’n pillen geslikt. 2 weken geleden toen ik in week 3 zat, twijfelde ik of ik m’n pil wel genomen had en heb uiteindelijk nog 11 dagen na die dag doorgeslikt. Maar ik heb de week voor ik een stopweek heb gehouden, wel elke dag mijn pil geslikt. Ik ben gewoon vaak bang dat ik hem laat vallen, dinsdag en woensdag heb ik zelfs een extra pil geslikt, omdat ik hem dinsdag een paar seconden op mijn tong gehouden had en hij al had afgegeven en woensdag had ik het gevoel dat hij vastzat in mijn slokdarm. Dit gevoel had ik de dagen nadien ook, toen had ik hier ook een vraag gesteld daarover, maar heb nadien gewoon telkens 1 pil geslikt, ondanks het rare gevoel in mijn slokdarm nadat ik de pil inneem. In ieder geval al bedankt voor uw hulp. Ik zou het fijn vinden dat u nog zou kunnen antwoorden op mijn laatste vraag in het bericht hierboven! Bedankt!
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 januari 2019 2 07
Privé antwoord

Wachten tot maandag

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB