0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 18 juni 2015 22 27
663 bekeken

Er zijn zojuist een paar kleine waterdruppels op mijn pilstril terecht gekomen, vraag me niet hoe.. ik wilde ze afdrogen, maar daardoor verspreidde ik het denk ik alleen maar.. Het was niet heel vochtig ofzo. Het ging om een stuk of 4 Kleine druppeltjes. Moet ik nu mijn huidige strip weggooien en de resterende pillen uit een nieuwe strip halen of is de betrouwbaarheid van de pil door dit beetje vocht niet verminderd. Ik snap dat je de pil droog moet bewaren maar hier twijfel ik over.. Ik heb geen idee wat ik moet doen nu. Het was na het pakken van de pil. Dus de pil die in ingenomen heb was sowieso nog goed.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 18 juni 2015 23 02
Privé antwoord
De kant waar de druppeltjes op gevallen zijn was de foliekant, dus de kant waar de pil doorgeen gedrukt wordt. Ik weet niet of dat iets uitmaakt voor uw antwoord. Dus ik dacht ik zeg het even.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 juni 2015 23 14
Privé antwoord

Als het goed zijn de overige pillen niet nat geworden. Dat zou je ook kunnen zien. Ze lossen dan op.
Maar gezien de hoeveelheid water zal dat niet aan de orde zijn. Je kunt ze dus gewoon gebruiken. Als je de volgende pil erujit haalt en ze is nat, moet je ze weggooien en een nieuwe strip pakken

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 18 juni 2015 23 59
Privé antwoord
Bedankt! Ik heb weer een probleem.. ik word net wakker omdat er een kwijl/speeksel plek op mijn kussen ligt, omdat ik met mijn mond open sliep.. moet ik nu een nieuwe pil pakken of telt dit niet als braken? Pil zat er iets meer dan anderhalfuur in, dus in geval van braken niet lang genoeg.
Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 19 juni 2015 0 05
Privé antwoord
Wat bedoelt u in uw bovenstaande antwoord met overige pillen? Alle pillen in de strip? Of de pillen die.op plekken zitten waar sowieso geen water gekomen is? Dus als er niks te zien is, kan ik alle pillen die nog in de strip zitten gewoon gebruiken? Alvast heel erg bedankt!
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 juni 2015 12 17
Privé antwoord

Kwijlen is natuurlijk niet hetzelfde als overgeven.
Overige pillen zijn alle andere pillen die nog in der strip zaten. Als er niets is te zien kun je die inderdaad gewoon gebruiken.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Fabienne
Beantwoord door 10 februari 2019 22 45
Privé antwoord
Ik had me strip perongeluk mee gedraaid in de wasmachine , maar heb wel een pil geslikt van die strip maar zag De volgende dag pas bij die andere pillen een beetje wit aan die rand van die strip binnen kan het geen kwaad dat ze een beetje nat zijn geworden want het stresst mij erg
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 februari 2019 1 53
Privé antwoord

Gooi ze weg en neem een andere strip

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB