0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Nana
Gevraagd op 30 oktober 2018 20 02
74 bekeken

Hi,

Ik ben 2 weken geleden een week te laat ongesteld geworden. Nu een 1 hele week verder ben ik opnieuw ongesteld. Althans daar lijkt het op. Veel rood helder bloed. Het voelt weliswaar als een iets minder heftige menstruatie omdat ik normaal enorm veel kramp heb. Nu dus niet. Verschil is vooral vloeiend helder rood bloed. Ik ben in de maanden hiervoor ook een paar dagen te vroeg of te laat ongesteld geworden. Wat al heel nieuw was voor mij. Ik kan normaal mijn klok erop zetten wanneer ik mijn menstruatie krijg.

Ik heb afgelopen periode behoorlijk in de stress gezeten vanwege het feit dat ik dacht hiv besmet te zijn. Na lange tijd (5 maanden na contact) een sneltest speekseltest gedaan die negatief uitkwam en meerdere algehele bloedtesten gedaan in het ziekenhuis (op de eerste hulp want ik kreeg nogal vaak paniekaanvallen) die allemaal uitwezen dat er geen infecties in mijn lichaam zitten. Toch ben ik helaas door de enorme angst die ik had nog in stress gebleven. Werk situaties, relaties en noem maar op. Slecht eten, veel sigaretten roken en slecht slapen. Aankomen en dan weer afvallen. Typisch stress gedrag…

Afijn, nu vraag ik mij af of stress mijn rare menstruatie onregelmatigheden veroorzaakt hebben. Ik lees hier vaak over en heb er nooit last van gehad. (Menstruatie is nog nooit in de war geweest. Alleen 1 keer toen ik 14 was door de pil) Ik heb daarnaast dan ook nog nooit deze mate van stress ervaren.

Ik ben 25 en gebruik de pil niet.

Iemand die dit kan bevestigen of verklaren en ook of het helder rode bloed normaal is???

Gemarkeer als spam
Geschreven door Nana
Beantwoord door 30 oktober 2018 20 04
Privé antwoord
Oh en btw ook heeeeeeeeeeeel veeeel last gekregen van acne! 🙁
Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 31 oktober 2018 3 18
Privé antwoord

Stress kan dat best wel veroorzaken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB