0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 18 augustus 2017 16 27
47 bekeken

Ik ben een moeder van 2 kinderen (de jongste is 10 weken oud) en ik voel me al een tijdje ‘niet goed’. Ik ben heel gelukkig met mijn kinderen maar ik voel me zelden zo, het liefst ben ik niet alleen met ze. Vaak als het een zware dag is voor mij moet ik huilen op momenten dat er niemand in de buurt is. Mijn lontje wordt steeds korter en ik snauw al snel om kleine dingen. Omdat ik me ervoor schaam en ik niet weet of mijn huisarts iets voor mij kan betekenen ben ik nog nog niet naar mijn huisarts geweest. Zou ik een postnatale depressie kunnen hebben?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 18 augustus 2017 17 44
Privé antwoord

Dat zou kunnen. Kan ook gewoon allemaal een beetje te veel zijn..Ga in ieder geval naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 24 augustus 2017 8 30
Privé antwoord
Het kan schelen om extra goed voor je voeding te zorgen en bepaalde supplementen gebruiken om jezelf te ondersteunen. Denk aan stoffen als magnesium, vitamine B en D en omega 3. Dat soort stoffen helpt, samen met allerlei andere stoffen om bepaalde neurotransmitters aan te maken. Ook hebben veel vrouwen te maken met oestrogeendominantie, wat voor veel klachten kan zorgen. Is bij te sturen met de juiste voeding en aanvullende middelen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB