0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Mike
Gevraagd op 18 augustus 2018 10 26
67 bekeken

Beste lezers,

Mijn vriendin heeft last van prikkelbare darm syndroom. Dit is geconstateerd door een dokter en niet de befaamde google-search dokter.

Zij heeft een variant dat niet gepaard gaat met onlastings problemen, maar wel met een ontzettend opgezette buik van tijd tot tijd (dagelijks in ieder geval 1x). Tijdens de menstruatie is dit het meest extreem, maar ook bij het te laat eten, stress, spanning, de verkeerde dingen eten en ga zo maar door. De medicatie die zij hiervoor krijgt is uiteraard voor het verminderen van de symptomen, aangezien het niet te verhelpen is met medicatie.

Zelf denk ik dat het ligt aan haar voeding, omdat het altijd is gelinkt met hetgeen dat zij eet, maar zodra ik er iets over op wil zoeken lijkt de lijst van ‘don’t’ makkelijker te vinden dan de lijst ‘do’s’.

Is er iemand met ervaring hiermee die mij kan vertellen wat zij WEL mag eten. Wellicht met tips die lijken te werken voor de individu. (Aangezien de standaarden niet lijken te werken).

Extra informatie.
Haar buik is van zichzelf plat, maar tijdens het opblazen van de buik lijkt ze soms 7 maanden zwanger. Dit is helaas niet overdreven. Bij extreme gevallen heeft ze ontzettend veel pijn en kan amper staan.

Ik hoop dat er iemand is met goede tips en tricks.

Groetjes,

Haar bezorgde vriend.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB