Answer Question
0
0

Ik ben een man van bijna 61 jaar.
Heb in november 2020 een hersenschudding/kneuzing opgelopen door hard achterover op de betonnen grond te vallen, mogelijk een shotdown van mijn lichaam door teveel stress (vrouw borstkanker, ouders overleden binnen 2 maanden, drukte op werk).

Ben weer vanaf november 2021 kalm aan het re-integreren op mijn werk, momenteel 5 uurtjes per dag op de woensdag na.

Destijds zijn er een CT-scan, EEG en MRI uitgevoerd van mijn hoofd: de neurologe zei dat er niets bijzonders te zien was, geen hersenbloeding of tumor, alles bleek in orde te zijn.

Ik blijf echter last houden van prikkelingen in en rond mijn hoofd en last van mijn nek en schouders, allemaal veroorzaakt door de valpartij.

Voor de laatste 2 ga ik weer naar een fysiotherapeut en vraag naar Dry Needling methode, mogelijk dat dit wat verlichting kan geven.
Maar het eerste probleem blijft hardnekkig aanwezig: prikkelingen, net alsof duizend mieren op je gezicht lopen. Deze prikkelingen zorgen er ook voor dat je hoofd anders is.

Ik zorg voor voldoende rust op mijn werk, neem zat pauzes, geen zwaar werk, geen rare dingen: gelukkig houden ze daar rekening mee.
Zit niet teveel achter de computer of achter de GSM.

Al een paar dagen als ik naar bed ga manifesteren deze prikkelingen waardoor ik een vrij onrustige nacht heb: ik wordt er ook mee wakker terwijl ik eigenlijk helemaal niets heb gedaan. Op de dag lijken ze wel weer te verdwijnen om later weer terug te komen.

Ze beheersen mijn in het doen en laten, geeft even ook geen zelfvertrouwen: ik snap dat de valpartij aardig wat heeft aangericht maar had verwacht na 14 maanden dat het beter zou gaan. De neurologe kan niets voor mij betekenen zegt ze, het e.e.a. is te wijten aan de opgelopen klap.

Toch vraag ik mij af of er wel iemand is die meer kan doen voor mij.
Iemand enig ervaring hiermee?
Welke specialist zou ik moeten opzoeken?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 6 januari 2022 18 50
21 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga dan eens voor een second opinion naar een andere neuroloog. De neuroloog is wel de aangewezen arts voor de klachten

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 januari 2022 20 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB