Problemen na SOA

Reageren
0
0

December vorig jaar heb ik in Azie onveilige seks gehad en hier toen problemen mee gehad. Vervolgens ben ik naar de dokter geweest daar en toen ben ik op een paar dingen getest. Uitslag: Genital ulcers duo to susp chancroid. Dit heet volgens mij ‘zachte sjanker’ en is een soa.

En: VDRL negative, TPHA negative.

Ik heb uiteindelijk doxycycline, sanexon en Ceftriaxone als medicijnen gekregen en ik kreeg gentamicin creme na 2-3 weken toen ik nog steeds klachten had. Uiteindelijk pas na 4-7 weken zijn de klachten overgegaan. Sindsdien blijf ik nog steeds klachten ondervinden, na de seks heb ik vaak dat dat de huid waar de bultjes/zweertjes zaten nog steeds kapot gaat en moet ik eerst wachten tot het weer redelijk geneest. Ook komen er nu vaak uit het niets rode puntjes en dergelijke en ook kan zie ik gewoon dat de huid niet was zoals voorheen en het in het algemeen erg gevoelig is als ik bijv. seks heb. Niet dat het pijn doet, maar dat er dus direct weer wat zichtbaar wordt.

Ook als ik het even 3-4 weken rust geef gaan de klachten niet 100% weg en zie ik dat er nog steeds kleurverschil/plekjes zijn op de huid. Wat kan ik het beste doen? Kan het wellicht zo zijn dat ik toch een andere SOA nog heb of nog een behandeling nodig ben? Of is het normaal dat de huid/penis nooit meer de oude wordt en deze kleine klachten blijven terugkomen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Coen129876
Gevraagd op 11 mei 2021 11 01
49 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Moeilijk om daar zo antwoord op te geven. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog voor wat meer onderzoek

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 mei 2021 17 13
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]