0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 17 april 2016 20 39
2195 bekeken

Hoi,

Vorige week (zondag) ben ik verkeerd terecht gekomen op een kunstgras veld. Ik heb geprobeerd de plek zo veel mogelijk ‘droog’ en vrij te houden. Echter afgelopen donderdag zag ik opeens allemaal ‘puistjes’ rond de wond. Deze beginnen nu steeds meer te ‘irriteren’ en ook de wond zelf word steeds gevoeliger bij aanraking… Wat kan het zijn en hoe kom ik er vanaf? Alvast bedankt!

Attachments:
Hallo, Ben erg benieuwd hoe het afgelopen is met je knie omdat mijn zoon nu exact hetzelfde heeft na een schaafwond van een kleine week geleden. Ook al warende foto’s niet zo duidelijk maar ik zie dat wat jij had hetzelfde is als mijn zoon nu heeft. Is het bij jou vanzelf weggegaan? Ben je er nog mee naar de dokter geweest?
(MirjamH at 21 augustus 2016 13 07)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 17 april 2016 21 46
Privé antwoord
De foto’s zijn helaas te slecht om er iets goed op te zien. Het zal een brandwond zijn. Ik raad je aan om even naar de huisarts te gaan.
Gemarkeer als spam
Geschreven door L.S.18
Beantwoord door 28 december 2018 0 26
Privé antwoord
Ik ben laatst ook gevallen met de fiets en “gleed” als het ware op mijn knie over de rotonde. Ik ben er gelukkig met een schaafwond afgekomen. De wond zat precies op de voorkant van mijn knie en daarom moest ik het dus afdekken. dit heb ik gedaan met een steriel gaasje met daaromheen verband. Dit ging gewoon goed. Het verband is nu al één week van mijn knie af en nu beginnen er een soort rode bultjes te ontstaan. Deze jeuken best erg maar bij aanraking branden ze. Het is winter dus het zijn geen muggen. Ik weet niet wat voor bultjes het zijn en probeer er nu achter te komen door meerdere sites met mensen met dezelfde symptomen. Maar helaas weet tot nu toe nog niemand wat het precies is. Mensen dachten al aan wondroos en krentenbaard. Nou die kloppen dus niet. ik heb ongeveer dezelfde bultjes als de persoon hierboven. Alleen bij mij irriteren ze niet alleen maar ze branden ook. Ik hoop dat jullie het wel weten.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB