Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb zojuist weer een keer bij mijn vriend gegeten. Die had sate gemaakt. Hartstikke lekker! Structuur (hij heeft een pan met groeven) ooo helemaal top, maar toch dacht ik wat als het rauw is. Hij riep wel heel snel dat het klaar was.

Ik heb 4 stokjes gegeten en keek pas bin het laatste stukje naar de kleur. Deze was wel wit, maar toch met een vleugje roze. Hierdoor begon ik drama te maken wat resulteerde in een boze vriend omdat hij bleef zeggen dit is gewoon goed, maar meneer eet (hoe slecht ook) alles.

Hoe groot is de kans dat het rauw genoeg is geweest om ziek te worden? Was het hele lichte roze wel een indicatie van rauw? Want ik ben weer zo paniekerig als wat

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 2 december 2021 18 33
86 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Gevogelte mag van binnen een beetje rozig zijn. als het maar goed doorverwarmd is.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 december 2021 18 38
Dus het geeft niet? Los ven een licht roze gloed was het goed doorgebakken en wit
( Liana at 2 december 2021 18 53)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Niks aan de hand dus

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 december 2021 18 54
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB