0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Hixzie
Gevraagd op 5 december 2018 23 16
39 bekeken

Ik zal maar beginnen met te zeggen dat ik 15 jaar ben en ik HMS heb. Ook heb ik snel last van een soort kleinen angstaanvallen ( vooral op medisch gebied) de dingen die hieronder staan zouden kunnen komen door stres. Ook eet ik niet heel veel dus dat zou ook een oorzaak kunnen zijn ( ik werk eraan!)

Sinds kort heb ik erg last van mijn rug en soms ook de ribben. Zeg maar het gevoel alsof ik continu mn rug en nek moet kraken.. En een soort stekende pijn in mn zij bij mn ribben En soms voor mn longen.
Ook heb ik s’ochtends last van mn tenen als ik loop

Ik heb al een tijdje dat als ik soms opsta ik duizelig word en dan kan ik even niks meer zien maar de laatste keer dat dit gebeurde had ik geen controle meer over mijn benen en trilde ze als een gek. Als ik niks need had kunnen pakken was ik zeker gevallen

Misschien is het ook handig om te vermelden dat ik het altijd koud heb en vooram mijn handen en voeten zijn altijd koud alleen dan echt zo koud dat mn voeten soms blauw worden..

Ik hoop dat ik het een beetje goed heb kunnen verwoorden… Ik heb gewoon alles gezegd wat mij appart leek en heb dus ook geen idee of er een verband kan liggen.
Bedankt voor het lezen en ik hoop natuurlijk op een antwoord

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 6 december 2018 10 23
Privé antwoord

Je geeft zelf al een aantal mogelijke oorzaken aan: HMS, angst/stress en slecht eten….Ga naar je huisarts en bespreek het. Misschien is het goed om eens met een psycholoog te praten over je angst/paniekaanvallen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB