Answer Question
Categorie:
0
0

Vanochtend werd ik wakker met buikkramp en ben meteen naar de wc gegaan. Ik voelde al aan dat het harde ontlasting zou gaan zijn (heb niets opgehouden, heb alleen te smerig gegeten de afgelopen dagen. Heb dat wel eens vaker). Na de zware ‘bevalling’ voelde ik eigenlijk al dat er wat ‘scheurde’. Het ging namelijk branden als een malle.

Opgestaan en ja hoor, voor het eerst in 22 jaar zag ik ZICHTBAAR vers bloed bij mijn ontlasting zitten. Meteen alles goed afgeveegd en gaan douchen. Twee maal voor een langere tijd ook de straal op mijn anus gericht (ik ben namelijk iemand die snel bang is iets op te lopen)

Nu moest ik net plassen en voelde (aan wat er naar achter liep) dat het nog steeds brandde maar dacht ach. Vooral omdat ik dit na het scheren ook wel eens heb als ik een wondje op loop -> totdat ik ook de achterkant droog veegde en zag dat er nog steeds bloed op het wc papiertje zat.

Wanneer stopt dit? Dit is namelijk de eerste keer (zag er twee van buitenaf, camera erop gehouden) dat ik scheurtjes heb en ben er niet blij mij.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 9 mei 2022 16 36
22 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat geneest doorgaans vanzelf. Je zou er iets zinkzalf/sudocreme op kunnen doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 9 mei 2022 16 45
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB