Answer Question
0
0

Ik heb een hele scheve neus. Ik wil graag een rechte neus, hoe kan ik dat laten doen? Via de plastische chirurg? Moet ik eerst naar de huisarts? Wordt het vergoed? Ik ben 17 jaar.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 20 oktober 2017 9 34
68 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je zou eerst naar de huisarts moeten gaan. Die kan alvast even kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn en je dan naar de KNO-arts verwijzen. Die kan dan verder kijken of er een correctie mogelijk is. Als je er verder geen klachten van hebt, zal het niet worden vergoedt door je ziektekostenverzekeraar. Maar dat moet je dan navragen bij de ziektekostenverzekeraar.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 oktober 2017 10 10
Bedankt voor het snelle antwoord! Ik zit nog wel met een paar vragen; watvoor neuscorrectie moet ik ondergaan? Mijn neus is heel scheef,maar ik weet niet precies wat er dan veranderd moet worden. En wat gaat de huisarts ervan vinden dat ik 17 jaar oud ben? Gaat hij er moeilijk over doen om me door te verwijzen naar een kno-arts?
( Avoic at 20 oktober 2017 10 54)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat er gedaan zou kunnen worden kan alleen de chirurg zeggen. Waar zou je huisarts er moeilijk over doen? Ik zie geen reden waarom…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 oktober 2017 15 59
Ik las ergens op internet dat een huisarts er moeilijk over deed bij een soortgelijk verzoek. De huisarts is dus verplicht mij door te verwijzen als ik dat wil, toch?
( Avoic at 22 oktober 2017 11 55)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

verplicht is een groot woord…een huisarts hoeft geen verwijzing uit te schrijven als dat absoluut niet nodig is. Maar daar moet je samen met je huisarts uitkomen.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 22 oktober 2017 12 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB