Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door anisa12
Gevraagd op 5 maart 2018 17 50
89 bekeken

Ik heb nu al langer dan een maand hoogstwaarschijnlijk een schimmelinfectie. Het begon in de liezen, daarna zat het ook in de naad en nu ook bij mijn vagina. Mijn huisarts heeft al verschillende antischimmelcrèmes voorgeschreven zoals miconazol en daktacort, maar deze hielpen niet. Nu krijg ik een antibiothica lotion maar ik kan op internet nergens vinden dat deze (erythrocine) wordt voorgeschreven voor een schimmelinfectie. Op mijn liezen groeit inmiddels ook geen haar meer, en ik weet mezelf geen raad met de jeuk.. Er is ook geen onderzoek gedaan naar of her uberhaupt schimmel is. Kan het kwaas als ik die voorgeschreven lotion gebruik als medicijn tegen de ‘schimmel’?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 maart 2018 18 14
Privé antwoord

Het lijkt erop dat de huisarts een vermoeden heeft dat het geen schimmelinfectie is, maar een bacteriële huidinfectie. Maar dat had de dokter dan wel even kunnen uitleggen. Het kan in ieder geval geen kwaad als het wel een schimmelinfectie zou zijn

Gemarkeer als spam
Geschreven door anisa12
Beantwoord door 5 maart 2018 18 34
Privé antwoord
Hartstikke bedankt voor je antwoord. Kan het kwaad als het bijv. toch een schimmelinfectie is en ik en dan best lang mee rondloop, als in; kan de huid beschadigd raken? Of zal deze opknappen, ondanks alle crèmes die in erop heb gesmeerd?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 5 maart 2018 23 36
Privé antwoord

Het kan geen kwaad om de zalf te gebruiken als het een schimmelinfectie is. Maar helpen zal de zalf dan ook niet. In dat geval moet je aan de huisarts een verwijzing vragen voor dermatoloog. Doorgaans herstelt de huid wel weer.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB