0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Arine
Gevraagd op 14 augustus 2019 18 44
43 bekeken

Na een val van de trap in oktober 2017, nog steeds pijn aan mijn nek en schouder met uitstraling naar rechter arm. Ik heb hier zoveel last van dat mijn eetlust sterk verminderd is omdat ik constant misselijk ben. Ook slaap ik slecht en trekt de pijn door naar mijn achterhoofd. Wanneer ik ‘s ochtends wakker word is heel mijn rug en nek stijf. 

Ik ben begonnen bij de fysio die mij na 2 maanden niet verder wilde behandelen omdat hij dacht aan een nekhernia. Toen ben ik naar de chiropractor gegaan die mij heeft behandeld dmv spinale decompressie therapie. Zij hebben mij onderzocht en vertelden mij dat ik een nekhernia had. Echter werkte deze behandel methode niet. Vervolgens bij de neuroloog geweest voor een MRI scan van de nekwervels, daar zagen ze een ‘scheurtje in een tussenwervelschijf. Hier vertelden ze mij dat ik dus GEEN nekhernia had en het advies was; rustig aan doen. Wel heb ik in de tussen tijd cesartherapie gevolgd maar ook dit had voor mij geen zin. Voor de zekerheid nog rontgenfoto’s laten maken in het ziekenhuis van nek en schouder maar daar was niks op te zien. Ook is er in het Orthopedium Delft nog gekeken naar mijn schouder waarbij ze vocht rond mijn bicepspees constateerde maar kon geen kwaad. Later is er ook nog een MRI scan met contrastvloeistof gemaakt van mijn schouder maar ook hier was niks op te zien. Hierna nog 2 verschillende fysiotherapeuten gehad waarvan 1 manueeltherapeut. Beide konden mij niet verder helpen waarna ik doorgestuurd werd naar een reumatoloog. Daar kwam ook niks uit. Vanaf januari ben ik onder behandeling bij een osteopaat, waar ik in het begin erg veel baat bij had is nu niet meer zo. Ook heb ik een revalidatie traject gevolgd van 8 weken, waarbij veel is verteld over het lichaam, het leren hoe te ontspannen en op de juiste manier werken aan de opbouw van de spieren. Ook dit heeft heeft de pijn niet verminderd.

Heeft iemand enig idee wat ik hier nog aan kan doen?
Ik ben ten einde raad. Er wordt door artsen gezegd dat ik hier mee moet leren leven maar ik ben pas 26 en ik geef niet op.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 14 augustus 2019 21 21
Privé antwoord

Het enige wat ik zou kunnen aanraden is een verwijzing vragen voor een second opinion bij een neuroloog in een ander (academisch) ziekenhuis

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB