0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 11 januari 2017 11 55
129 bekeken

Hallo,

Ik heb al 7 maanden lang last van mijn schouders. Het begon allemaal nadat ik een nieuwe oefening uit probeerde bij ‘t sportschool.

Ik ben bij de orthopeed, neuroloog, fysio ( 20 behandelingen ) en pijnpoli geweest. Ik heb een röntgen, echo en een MRI scan gehad maar alles zonder enig oplossing. Sterker nog mijn klachten zijn alleen maar meer geworden. Ik ben zelfs genoodzaakt geweest om te stoppen met werken omdat ik door de pijn en krachtverlies nauwelijks kan optillen.

Sinds twee maanden heb ik ook last van mijn nek. Mijn nek, schouders en armen voelen zwaar aan en als ik mijn armen 90 graden ophijs begint het al veel pijn te doen.

Ik ben 24 jaar en ben verder gezond. Ik heb geen idee waar ik nog meer terecht kan. Ik ben er depressief van geworden en mijn relatie is er door beeindigd. Graag zou ik uw advies tegemoet zien.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 januari 2017 13 10
Privé antwoord

Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de reumatoloog of een revalidatie arts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 15 januari 2017 21 46
Privé antwoord
ik was langs geweest bij de huisarts en ze zegt me dat ik ermee moet leren leven. mijn klachten worden duidelijk niet serieus genomen. de chiropractor zei dat mijn zenuwen zijn aangetast die van mijn nek naar mijn schouder en armen lopen. maar de neuroloog zei dat ze niks voor me kunnen doen en de chiropractor weet het ook niet. als ik mij jas al aantrek voel ik enorme last op mijn nek en schouders. ik voel me hopeloos omdat ik zowat alles heb geprobeerd. ik voel me nu al helemaal rot toen de huisarts zei dat de revalidatiearts niks voor me kan betekenen. ik denk serieus om mezelf van het leven te verlossen. het wordt mij allemaal te veel. uit depressie snijd ik mijzelf. de psychologe zei ook al ik kan niks voor je betekenen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 januari 2017 22 11
Privé antwoord

Of de revalidatiearts niks voor je kan betekenen, bepaald de revalidatiearts en niet de huisarts. Wist de psycholoog dat je aan automutilatie doet?

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 15 januari 2017 22 40
Privé antwoord
ja dat liet ik zien en ik schaamde me er voor. ik had nooit gedacht dat ik zoiets zou doen. mensen vragen me ook wat et met mijn arm is gebeurd. ik weet niet meer wat ik moet doen, ik vermijd alle contact en heb me opgesloten in mijn kamer. ik eet al 2 dagen niet, ik heb alle hoop opgegeven.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 januari 2017 22 54
Privé antwoord

Maar daar had de psycholoog wel iets voor je moeten doen. Daar is de psycholoog voor… Automutilatie is wel een psychisch probleem. Ga terug naar je huisarts en bespreek dit opnieuw met je huisarts.

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 15 januari 2017 23 15
Privé antwoord
ik wil zelf niet meer gaan. ik word niet geholpen met mijn klachten. ik heb alles helder uitgelegd maar ze willen mij duidelijk maken dat ik niks heb. ik kan niet eens 5 kilo meer optillen terwijl ik 120 kilo kon bankdrukken.
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 januari 2017 23 38
Privé antwoord

Als je zelf niet meer wilt gaan, komt er natuurlijk ook geen verbetering of oplossing. Je zult toch voor jezelf op moeten komen en de huisarts duidelijk moeten maken dat het zo niet gaat en dat je hulp wilt

Gemarkeer als spam
Geschreven door unknown
Beantwoord door 16 januari 2017 0 32
Privé antwoord
ik heb het haar meerdere malen verteld en hoe het nu met mij gaat. ze vertelt me dat ik gewoon door moet gaan met mijn leven en weer kan sporten en werken. ze begrijpt of wilt niet begrijpen dat beiden niet lukken. heb het geprobeerd en het is alleen maar slechter geworden. doordat kraken mijn schouders nu en elke gekraak doet pijn en ze zegt dat het normaal is terwijl ik dit nooit eerder had.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB