Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 7 december 2017 20 17
56 bekeken

Goedenavond,

Ruim een jaar geleden ben ik, na tien jaar de pil te hebben gebruikt, hiermee gestopt. De menstruatie kwam gelijk op gang en in het begin had ik hele mooie cycli van 28 dagen.

Sinds een paar maanden komt het voor dat ik de week voor mijn menstruatie elke dag al wat (bruin/roze) bloed verlies. Dit komt bijna elke cyclus voor, heel soms niet. Ik moet nu bijvoorbeeld maandag ongesteld worden en heb nu (nog steeds) geen bloedverlies gehad. Mijn vraag is dus: hoe komt het dat ik al een week voor de menstruatie bloed verlies en hoe komt het dat dit niet elke cyclus zo is? Kan ik hier iets aan doen?

Hopelijk kan iemand mij helpen! 🙁

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 7 december 2017 23 24
Privé antwoord

Dat is zonder onderzoek moeilijk te zeggen. Ik denk dat het goed is om met de klachten naar de gynaecoloog te gaan en ernaar te laten kijken/onderzoeken

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 8 december 2017 17 24
Privé antwoord
Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie. Bij oestrogeendominantie is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Tevens zorgt pilgebruik voor de onttrekking van allerlei voedingsstoffen aan je lichaam, zoals zink, vitamine B en magnesium. Op internet kan je genoeg vinden over oestrogeendominantie, ook wat je er aan kan doen met natuurlijke middelen. Ben zelf van het roze en bruine bloed afgekomen door een combinatie van lysine en natuurlijke progesteroncrème.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB