0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door slechtslaper
Gevraagd op 15 januari 2018 2 50
80 bekeken

Mijn vriendin is 51 jr en heeft een traag werkende schildklier. Zij claimt dat ze daardoor eerder vermoeid is en ook een aantal voedingssoorten niet mag eten zoals bloemkool, spruitjes, broccoli etc.
Maar ze slaapt heel erg veel, 9 a 10 uur in de nacht/ochtend en daarnaast nog 2 a 3 keer per dag een uurtje of anderhalf. Ze werkt niet en heeft niet echt een dagbesteding.
Ik zie het volgende patroon; ze eet wanneer ze zin heeft, ook op de meest vreemde momenten zoals 2 uur in de nacht, ze slaapt wanneer ze zin heeft, dus ook overdag.

Heeft dit alles te maken met die traag werkende schildklier waarvoor ze per dag 50 mg Euthyrox, of heeft zij een patroon ontwikkeld van eten en slapen dat haaks staat op dat van mij; 3x per dag eten en in de nacht slapen!

Ik hoor graag van u.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 15 januari 2018 11 12
Privé antwoord

Vermoeidheid kan een gevolg van de schildklier. Maar ik denk dat er toch iets anders aan de hand is. Bloemkool, spruitjes en broccoli zijn juist aanbevolen bij aandoeningen van de schildklier. Het zou niet verkeerd zijn om die problemen met de huisarts te bespreken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB