0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 19 januari 2016 15 46
336 bekeken

Laatste tijd (zeker half jaar) heb ik het snel koud. Alsof mijn vingers en mijn voeten bevroren zijn. Ook regelmatig onverklaarbaar vermoeid, en snel buiten adem bij lichte inspanning.
Waar ik me voor schaam, en ook niet snel mee naar dokter ga is dat ik ook het laatste jaar behoorlijke erectieproblemen heb.
Ik ben 38 jaar
Ben bekend met hoge bloeddruk, en heb hier medicijnen voor. S’ochtends 20mg enalapril en 5mg bisoprolol, en s’avonds nog 10mg enalapril. Eind 2015 is ADD geconstateerd, en heb hiervoor nu Dexamfetamine gekregen (3x per dag 15mg)
Laatste weken ook regelmatig spierpijn, schouders/nek. Waaronder ook een keer vervelend gevoel middenrif borstspier met uitstraling naar kaken. Juist net op moment dat vrouwlief wilde bellen zakte het af (na 15 minuten)
Ben paar jaar geleden gechecked door cardioloog. Was toen goed.
Ik wil gewoon niet als zeur over komen, maar ben af en toe ook wel ongerust.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 19 januari 2016 19 24
Privé antwoord
Ik denk toch dat het goed is om met de klachten naar de dokter te gaan. Ook voor je erectieprobleem. De Enalapril en de Bisoprolol kunnen daar de oorzaak van zijn. Bespreek dit met je huisarts of cardioloog. Je bent pas 38 jaar..je moet wel nog een beetje plezier kunnen hebben. Het is zeker niets om je voor te schamen. Je bent namelijk niet de enige met dit probleem door Beta blokkers. Met zeuren heeft dat allemaal niets te maken.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB