0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 11 juni 2018 11 41
57 bekeken

Ik ben vrijdag naar de dokter geweest met de symptomen van Chlamydia (of gonorroe). Aangezien de symptomen zo duidelijk waren, heeft hij mij meteen een antibioticum gegeven (4x500mg Azithromycine en een inspuiting Rocephine 1g).
Op dit moment (bijna 3 dagen later) kan ik niet echt zeggen dat het al veel beter is. Ik heb nog steeds afscheiding en lichte pijn. (Het is wel zeker niet verergerd).
Moet ik gewoon geduld hebben en wachten tot het antibioticum zijn werk doet, of maak ik best opnieuw een afspraak met de huisarts?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John
Beantwoord door 11 juni 2018 17 38
Privé antwoord
Dat is wel een hele zware behandeling voor alleen chlamydia…maar je zult nog even moeten wachten. Het kan wel enkele dagen duren voordat de klachten weg zijn
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 18 december 2018 14 22
Privé antwoord
Ok
Gemarkeer als spam
Geschreven door Anon
Beantwoord door 18 december 2018 14 28
Privé antwoord
Dag John, Ik ben dezelfde persoon als diegene die het laatste bericht in de SOA rubriek plaatste. Nu heb ik per ongeluk mijn naam op het einde van dat bericht gezet. Ik wens graag anoniem te blijven en om dezelfde reden stuur ik je ook hier het bericht zodat niet iedereen dat hoeft te lezen. Zou je mijn naam in dat bericht kunnen verwijderen? Of misschien de hele topic, aangezien ik toch al antwoord kreeg waarvoor enorm bedankt. Het onderwerp van dat bericht is: “Chlamydia antibiotica kuur” Alvast bedankt voor uw begrip.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB