Speed

Reageren
0
0

Beste, ik een meisje van bena 20
Vorige jaren rookte ik wiet/hasj toch wel als een verslaving en ben daar erna ook van afgekickt. Toch was ik nog te zwak om in mn buurt het te zien en eraf te blijven dus was ik ook hervallen en nu neem ik ook speed. Ik nam dat in bommetjes omdat ik niet durf te snuiven maar die keer had ik da in een keukenrol gedaan maar de vellekes eraf gehaaald. En toen ik die inslikte leek het alsof mijn keelholte helemaal dicht geknepen werd… ik was dan heel bang dat ik ging ontploffen ofso ja heel gek ma eerste keer echt drugs in me was heel eng. Sinds die moment mn keel is halfdicht soms heel moeilijk om te ademen en dan moet ik me er echt op focussen ma dan komt er paniek bij want wa als ik stik drek. Ik had het dan opgezocht en er stond een krop in de keel maar het is allemaal heel raar. Hele dag ben ik aan hoesten alleeja zo kort krachtig omdat het is een reflex iets wil eruit dus ik help mee mr dan ik hou me hand er bv voor en ik voel da er iets is uitgekomen ma als ik kijk is er gewoon niks en dit is altijd ik voel een brokje fso en der is niks te zien. Ben ik echt zo gek aan worden? Ik slaap niet meer wa ik wel snap en nie erg vind ma nu door mn keel ding erbij krijg ik niks binnen niks klein ook t wilt er gewoon nie door ofso heel raar allemaal. Ik heb dit al 5/6 dagen en heb ook niks meer kunnen eten sinds toen ma probeer wel genoeg water te drinken. Ik snap ook niet dat ik niet flauwval fso als ik nuchter was ervoor ik at 1 dag niet en begon migraine te krijgen of duizelig ma nu niet. Ik ben gwn oprecht heel lui geworden door deze shitt. Wat zou dit kunnen zijn of ben ik gewoon psychisch gek aan worden?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 16 mei 2024 13 50
82 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga met je klachten naar de huisarts, zodat die kan kijken of er lichamelijk iets is wat je klachten verklaart.
Is dat niet zo, kan de huisarts zorgen dat je psychische bijstand krijgt en hulp om van de drugs af te komen.
Want op deze manier maak je jezelf kapot!!

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 16 mei 2024 16 50
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Beste

Ik ben gewoon bang want dit is de eerste keer want heb een nieuwe dokter en zou t jammer vinden moest ze dit van mij denken als persoon terwijl ik nie zo ben maar eerder in een experimentele periode zit wat het niet goed praat wa ik doe mr ik ben een mens en een mens kan enkel leren als die er een fout van maakt. Dus zou ii dit kunnen verbergen vr mijn dokter? Want ik weet nie zo veel maar wat zijn mijn dokter haar rechten als ze weet dat ik gebruik.
Bedankt vr het antwoord!
Grtjes

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 16 mei 2024 21 26
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Je moet dit niet voor je dokter willen verbergen!
Het is haar beroep om mensen te helpen, dus ook mensen met verslavingsproblematiek.
Je kunt haar gewoon vertellen dat je in een experimentele fase dingen hebt geprobeerd,waardoor het nu niet goed met je gaat.
Dan kan ze je helpen, ipv achteraf op de hoogte gesteld worden als jij op de spoed terecht komt omdat het echt mis met je gaat.
Praat er dus met haar over!

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 16 mei 2024 21 42
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Oke, dankjewell!! Nog een vraagje weet je mss of dit van de bommetjes kan zijn dat met een vloei word gemaakt en gwn zo ingeslikt is da mss de oorzaak? Want dan stop ik er vandaag nog mee want heb precies gevoel
T word erger met da ik er ene slik?
En als je da nie weet toch bedankt vr de moeite om te antwoorden!!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 17 mei 2024 3 31
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als het erger wordt nadat je gebruikt hebt, dan zal dat idd de oorzaak zijn.
Goed dat je wilt stoppen, als je daar nou klachten door krijgt, is dat ook iets waar je huisarts je bij kan helpen.
Aarzel dan niet om haar hulp te vragen!

Gr Suus

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 17 mei 2024 8 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]