0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 1 augustus 2015 19 43
5192 bekeken

Ik heb voor de 2e keer in een paar maanden spierkrampen in mijn voet, aan de zijkant onder de enkel zijn de spieren gespannen en verkrampt. Ik kan al een paar dagen amper lopen, de hele voet doet pijn en ik krijg er spierpijn van in mijn been. De huisarts zegt dat dit vanzelf overgaat, maar een nicht van mij heeft hetzelfde. Zij heeft van een andere huisarts spierverslappers gekregen, waar ze baat bij heeft. Ik heb hier ook naar gevraagd, maar mijn huisarts weigert dit voor de schrijven. Is er een (homeopathische) spierverslapper te verkrijgen zonder recept?

ik heb antibiotika tegen maag bacterie nu na 3 dagen kramp in voeten kuiten en nek konstant
(chris at 4 december 2015 15 05)
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 1 augustus 2015 22 36
Privé antwoord
Is er een link te leggen tussen de kramp en bepaald schoeisel of activiteiten? Ik snap heel goed dat de huisarts terughoudend is met spierverslappers….ze zijn namelijk, verslavend…. Hoe oud ben je?
Gemarkeer als spam
Geschreven door Imke
Beantwoord door 1 augustus 2015 22 54
Privé antwoord
er is geen link met bepaalde schoenen of bewegingen of zo, ineens vanuit het niks komt de pijn opzetten. ik ben 36. ik heb niet alleen last van de spieren in mijn voet, al is het heel vervelend dat je slecht kunt lopen. maar over mijn hele lichaam zijn mijn spieren gespannen, ik krijg daarvoor fysiotherapie en ontspanningsoefeningen. ik heb nekpijn, pijn in mijn armen. daarom wil ik al langer spierverslappers om het wat op gang te helpen, nu met die voet weer bij de huisarts geweest en helaas weer geen recept gekregen…
Gemarkeer als spam
Geschreven door Imke
Beantwoord door 2 augustus 2015 17 25
Privé antwoord
Vandaag heb ik nog meer last van mijn voet. Kunt u mij laten weten waar ik (homeopathische) spierverslappers kan verkrijgen zonder recept? Of iets vergelijkbaars tegen de stramme spieren.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Tandor
Beantwoord door 2 augustus 2015 21 48
Privé antwoord
Er zijn helaas geen homeopathische spierverslappers. Althans ik zou er zo geen weten. Je zou Magnesium kunnen proberen.
Gemarkeer als spam
Geschreven door Arts in opleiding
Beantwoord door 3 augustus 2015 14 42
Privé antwoord
Magnesium is inderdaad een middel voor spieren en gewrichten. Ik raad u aan om voor het ontspannen van spieren, verminderen van spierkrampen/spierspanning valeriaan te gebruiken. Dit is verkrijgbaar als homeopathisch product. Vanwege de gewijzigde wetgeving mogen homeopaten niet meer vermelden waarvoor een middel bedoeld is, maar als u zoekt op valeriaan komt u er vanzelf bij u. Valeriaan werkt spierontspannend en is rustgevend.
Gemarkeer als spam
Geschreven door MODERATOR
Beantwoord door 3 augustus 2015 16 06
Privé antwoord
@ Arts in opleiding. Uw bijdragen een Vraag en Antwoord worden gewaardeerd. Het is echter niet toegestaan, om de aanduiding arts, dokter of arts in opleiding in de naamsaanduiding te gebruiken als er geen verificatie heeft kunnen plaats vinden door Huisarts.nl U kunt zich als zodanig wel bij Huisarts.nl aanmelden met de benodigde gegevens zodat deze geverifieerd kunnen worden. U kunt dat doen via: http://localhost/huisarts/contact/
Gemarkeer als spam
Geschreven door Bart
Beantwoord door 4 augustus 2015 10 53
Privé antwoord

vitamine multie A-Z van Kruidvat heeft bij mij heel goed geholpen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB