Answer Question
0
0

Ik wil graag sporten maar dat lukt me niet meer door dat ik rugpijn heb en die rugpijn straalt uit naar mijn bil/volledige been. Ik sportte eerst wel maar sinds een jaar ongeveer ben ik gestopt omdat ik veel te veel rug pijn heb en ik ben al naar de huisarts geweest ervoor en een MRi-scan gedaan daar bleek uit dat ik een slijtage in de rug heb en ik ben nog maar 17 jaar, ik ga voor mijn rug 2 keer in de week naar de fysiotherapeut en ik ga al sinds april 2020, maar ik zou dus heel graag willen sproten maar ik heb gewoon te veel pijn.

Heeft er iemand misschien tips voor mij? en is het wel verstandig om te sporten?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 19 september 2021 17 00
37 bekeken
Ik had dezelfde soort klachten een paar jaar. Tot ik een tip had gekregen om dry needling te proberen. Dat heeft mij geholpen. Door voor liep ik bij 3 tot 4 verschilde fysiotherapeut zonder succes
( E.k at 22 september 2021 8 44)
Dry needling helpt bij spierklachten,niet bij slijtage aan de wervels. Als het op de verkeerde manier/verkeerde plekken wordt gedaan,kan het zelfs voor ergere klachten zorgen. Omdat door het kort samentrekken van de spieren de versleten wervels extra te verduren krijgen. Vraag je huisarts een verwijzing voor een rugscholings traject. Daar word je begeleid in het omgaan met je klachten en wat je er juist wel en wat beter niet mee kunt doen.
( Suzan at 22 september 2021 10 24)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Dat kun je het beste met de fysiotherapeut bespreken. Die kan namelijk precies zeggen wat je wel en niet moet doen

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 19 september 2021 17 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB