Answer Question
Categorie:
0
0

Hallo, ik heb ondertussen al 3 dagen steek in zowel de linker als rechter kant van mijn buik. De eerste dag kon ik in de avond zo goed als niet wandelen en gisteren had ik ook verhoging. Ik heb al enkele maanden last van constipatie en ben hier al meerdere keren voor naar de dokter geweest. Het enige wat zij echter doen is mij continu laxeermiddel voorschrijven. Ik neem dit dus regelmatig om de zoveel maanden maar dit helpt zo goed als niet.
Aangezien mijn dokter dus niet veel doet vroeg ik mij af of het overdreven is om eventueel naar spoed te gaan? Ik heb vandaag nog niks kunnen eten maar heb wel sinds mijn buikpijn diaree.
Iemand enig idee wat ik kan doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 22 april 2022 19 40
34 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Hoi,

Je zou de huisartsenpost kunnen bellen,misschien dat een andere arts je wel beter helpen wil of je wil doorverwijzen naar het ziekenhuis.

Houd er namelijk rekening mee dat als je zelf naar de spoed gaat,dus zonder dat een huisarts je doorstuurt of een ambulance je binnen brengt,je zelf de kosten betalen moet als ze je binnen laten en behandelen.
En als ze vervelend willen doen,sturen ze je eerst alsnog naar een huisartsenpost,die dan moet beoordelen of je echt "spoed waardig " bent.
Dit laatste heeft een vriend van mij gehad na een ongelukje waarbij hij overduidelijk zijn pols gebroken had.
Tegen hem zeiden ze op de spoed dat hij of een ambulance had moeten bellen toen hij op straat lag,of naar de huisartsenpost had moeten gaan,zodat die hem konden aanmelden op de spoed.

Beterschap!

Gemarkeer als spam
Geschreven door Suzan
Beantwoord door 22 april 2022 19 50
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB