Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 2 mei 2019 23 24
78 bekeken

Ik heb op een gênante plek een steenpuist zitten. Laat ik het ook zo zeggen; is de ene steenpuist daar weg, dan komt er precies op die zelfde plek weer wen andere. Nu heb ik er op andere plekken ook wel last van maar die verdwijnen gewoon. Momenteel heb ik er dus eentje die (voor het eerst) maar niet verdwijnt. Ook de angst voor een sepsis blijf ik hierdoor houden. Momenteel lijkt het ook niet echt meer op een puist en is het “redelijk” zacht als je er ook op drukt. Niet de typische steenpuist die hij in de eerste fase wel was.

Bij mijn huisarts heb ik een tijdje geleden deze plek ook aangekaart en die zei (was een assistente) dat ik het maar moest aankijken. Zs had er niet bepaalt veel verstand van aangezien ze er een boek bij moest pakken en uitgebreid moest gaan zoeken. Nu zei zij wel dat als het op die plek blijft een centrale bacterie is van mijn huid of een flink ingegroeide haar en ik het met een ingreep weg te laten halen. Hier zit ik hier heel erg over te twijfelen omdat ik er best wel moe van word en het vies vind.

De grote vraag van mij is ook hoe zo’n procedure in werking gaat (o.a. narcose), de pijnfactor en de genezingsprocedure.

(*Ik ben een meisje van 19*)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 mei 2019 23 27
Privé antwoord

Ga naar de huisarts. laat er eerst nog eens naar kijken.Als het een ingegroeide haar is, kan dat heel simpel door de huisarts worden verwijderd.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB