0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 20 januari 2017 21 36
57 bekeken

Hallo. Ik ben een meisje van 16 jaar. Ik heb al een paar keer last gehad van enorme pijn linksonder in de buik. Ik heb het ongeveer 1 keer in de maand maar nadat ik zo’n “aanval” heb gehad die ongeveer een half uur duurt, hou ik nog wel twee weken daar nog een pijnlijk gevoel. Ik dacht zelf dat het iets met mijn eierstokken of iets dergelijks te maken had. Maar het gebeurt elke keer al nadat ik ongesteld ben geweest. En ik weet zeker dat het niet de ovulatie is. Op het moment van de pijn kan ik echt niks doen. Zelfs niet zachtjes aanraken. Wat zou dit kunnen zijn? Alvast bedankt!

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 januari 2017 22 18
Privé antwoord

Als je de klachten 1 x per maand hebt lijkt het toch wel op pre-menstruatie klachten. Hoe lang na de menstruatie of voor de menstruatie heb je de klachten?

Meestal een paar dagen erna. Ik ben om de vijf weken ong. ongesteld
(LP at 20 januari 2017 22 42)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 20 januari 2017 23 20
Privé antwoord

Je kunt natuurlijk met de klachten naar de huisarts gaan. Maar houdt zelf eens even 2 maanden bij wanneer je ongesteld wordt en wanneer de klachten optreden. Schrijf het eens in een agenda of i.d.

Gemarkeer als spam
Geschreven door jens
Beantwoord door 21 januari 2017 1 42
Privé antwoord
Misschien dat dit kan helpen, mijn zus (19 jaar) had dezelfde klachten als jouw. Ze is toen naar de huisarts geweest en deze hadden een echo voor gesteld. Hieruit hebben ze kunnen zien dat er een goedaardige cyste aanwezig is op haar eierstok. Kan natuurlijk ook iets anders zijn. Dat het gewoon met je menstruatie te maken heeft. Mijn andere zus heeft hier heel harde hoofdpijn van met lichte buikpijn zo zal dat bij iedereen apart zijn.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB