Answer Question
Categorie:
0
0

Mag je in combinatie met de anticonceptiepil stenen tegen angst gebruiken? Mijn moeder noemt het laboriet, maar daar kan ik niks over vinden op internet. En op fluoriet vind ik het ook niet echt lijken. Ik heb de steen al aangeraakt en mijn moeder zegt dat je hem ook moet ontaarden en dergelijke. Ik wil het best gebruiken als het helpt tegen angst, maar liever mijn angst dan zwanger!!!! Abortus is ook geen optie!

Gemarkeerd als spam
Geschreven door John (moderator)
Gevraagd op 26 juni 2016 16 40
127 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ik heb eerlijk gezegd geen zin maar vooral geen tijd om op deze onzinnige vraag antwoord te geven.
Ga naar de huisarts of een psycholoog voor je fobie over de pil…

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 26 juni 2016 16 51
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Van het aanraken van die stenen kun je zelfs zonder seks zwanger raken………Als je niet zwanger wilt raken mag je ook niet over grindpaden lopen….
Jeetje ! Wat een belachelijk domme vraag

Gemarkeer als spam
Geschreven door anoniem
Beantwoord door 26 juni 2016 17 03
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Maar diie stenen werken wel op je hypofyse. En hypofyse regelt afgifte van LH en FSH en regelt vanalles mbt zwangerschap en derggelijk

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 26 juni 2016 19 01
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Van iemand die verstand heeft van edelstenen hoor ik dit: Het aanraken van edelstenen heeft meestal geen invloed op de werking van de anticonceptiepil.
De labradoriet heeft weliswaar effect op de hormoonhuishouding, maar de anticonceptiepil heeft een veel krachtiger effect op de hormoonwaardes in het bloed.
Hoe moet ik dat nu doen? Ik zit in mijn stopweek, en dan heeft de pil geen krachtige invloed… dus dan is zo’n steen misschien sterker. En als die steen nog doorwerkt: hoe moet ik dat doen ivm week 1? Vanaf morgenavond zit in in week 1. De steen kan dus wel degelijk invloed hebben alleen is minder krachtig dann de anticonceptiepil.
Sorry dat iedereen dit wel een belachelijke vraag vindt, maar dat is het blijkbaar niet.
Fijne dag,

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 juni 2016 7 32
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

En dit:
Er is geen wetenschappelijk onderzoek bekend waarbij er wordt aangetoond dat stenen invloed hebben op medicatie.
Ik durf dat echter ook niet 100 % uit te sluiten. Ik kan me nl. voorstellen dat stenen die heel erg ontgiftend werken of die heel erg op de hormonen inwerken wel een (beetje) invloed zouden kunnen hebben.
Mocht je er dus over inzitten raad ik aan stenen die zo’n effect hebben te vermijden. Maansteen bevordert bijvoorbeeld de vruchtbaarheid en lijkt me dus minder geschikt om uit te proberen met de anticonceptiepil. Labradoriet heeft ook wel een werking op de hormonen, dus daarvan durf ik het ook niet met 100 % zekerheid te zeggen. Mocht je er nu niet uitkomen welke steen wel geschikt is voor de zaken waar je die voor wil gebruiken, dan kun je me altijd om advies vragen. Het is voor mij dan wel fijn te weten waarvoor je een steen bij je zou willen dragen.
Wat moet ik nu? Want heb wel ongeveer 4x een labradoriet aangeraakt! In totaal niet langer dan 5 minuten. Als zo’n steen al invloed zou hebben, zou dat dan bij zo’n korte tijdsduur ook al zijn? Ik zat zondag in mijn stopweek.. en pak morgenavond mijn eerste pil weer. Diarree in de stopweek maakt niks uit, maar als je sint janskruid in stopweek gebruikt wel. Dus weet niet hoe het nu zit.. want misschien werkt die steen wel door.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 juni 2016 13 29
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Die stenen hebben geen invloed op de werking van de pil!
Diarree en St. Janskruid is een manke vergelijking. Het duurt namelijk veel langer voordat St.Janskruid helemaal uit je lichaam is. Tijdens de stopweek kan het geen invloed op de pil hebben want dan neem je ze niet. Maar omdat St. Janskruid daarna nog in je lichaam zit kan het dan wel nog invloed op de pil hebben als je een nieuwe strip start

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 juni 2016 19 07
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat heeft geen invloeed tijdens de stopweek bedoelt u?

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 28 juni 2016 19 53
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB