Answer Question
0
0

Hoi! Ik weet dat je niet van die marks afkomt!!! Maar door een periode vol stress ben ik meer gaan eten. Nu ben ik al iets wat steviger, niet dik, maar had voorheen wel een buikje (en ik heb vroeger een onwijze groeispeurt bij mijn bovenlichaam gehad. Kleine beentjes, lang bovenlichaam). Deze twee factoren hadden mij dus marks rondom mijn navel en heupen gegeven.

Deze zaten er al op mijn 11/12e. Alleen ben ik nu 23 en zijn die zo wit als wat, alleen bij mijn onderbuik, net boven mijn schaamstreek, zitten nu 7 hele donkere paarse lijnen. Ik vroeg mij dus af, niet om te laten verdwijnen, dat kan niet, wat nou het beste is om erop te doen om de kleur sneller te laten vervagen.

Mijn vriend let er bijvoorbeeld niet op, maar tijdens de seks wil ik ook niet meer bovenop omdat ik mij gewoon schaam. Ook als ik in de spiegel kijk denk ik de laatste tijd shit. Enige ‘positieve’ van mijn gewichtstoename zijn mijn borsten die ineens groter ogen (nee ik ben niet zwanger, gisteravond nog een test gedaan)

Wie weet raad?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 30 augustus 2021 20 06
27 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Probeer een littekencreme

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 30 augustus 2021 21 32
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB