Answer Question
Categorie:
0
0

Ik heb eergisteren een tand laten maken. Was een aantal maanden geleden gedaan, maar die mevrouw vond het onzin en heeft het destijds afgeraffeld. De bovenkant brak (we hebben het over de tand naast mijn linker voortand, hoekje moest gemaakt worden, maar ze verlengde hem (onnodig) ivm een spleetje) dus de overblijfsels aan de onderkant moesten weggesleept worden. Wat een hel!

Alleen heeft de nieuwe mevrouw (wel heel mooi werk verricht!) hem net iets te dicht op mijn andere tand gemaakt (waardoor er n klein stukje tandvlees eerst tussen de tand zat) alleen is tijdens het plaatsen van n wrikje (soort stokje, wat ook als maaf doorgedrukt werd. Ongelofelijk veel zeer…) mijn tandvlees onwijs beschadigd…

Spoelde net na het poetsen mijn mond en ik wist niet wat ik zag. Enige rode plekje wat te zien was was daar. Nu weet ik dat tandvlees snel KAN genezen, alleen ben ik een (onbewuste) harde poetser. Ik wil hierdoor even naar een zachte tandenborstel overstappen en elke avond na het poetsen (nu niet in huis) het plekje met zout aanstippen (om het extra schoon te krijgen).

Zijn er toevallig (meer) dingen die ik kan doen om het proces te versnellen? Ik weet dat ik beter de tabdarts op kan bellen, alleen is het vandaag zondag en morgen de tweede paasdag.

& los van het hele ongezonde aspect (hoef de preek dus niet dat het sowieso niet goed is haha, weet het en ken het. Makkelijker gezegd dan dat af te kicken valt), ik heb een cola verslaving en zet zo een fles aan mijn lippen, zou ik dit nu beter even met rietjes kunnen doen? Of (doen even alsof het gelijk is aan water) maakt dit geen verschil voor het plekje?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 4 april 2021 1 33
20 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Qua drinken maakt het geen verschil en het lijkt me idd verstandig om een zachtere borstel te gebruiken. Aanstippen met zout is nergens goed voor. Dat zorgt er alleen maar voor dat het langzamer geneest. Je kunt wel spoelen met zoutwater. 1 theelepeltje pop een mok warm water

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 4 april 2021 17 31
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB