Answer Question
0
0

Ik heb een vraag als mijn penis slap is krijg ik me voorhuid makkelijk naar achteren maar als ie stijf is maar tot de helft. Als ik nu seks heb gaat ie niet over de eikel heen maar heb er verder ook geen last van wat kan ik nu het beste doen?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 8 januari 2020 16 51
117 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Ga in ieder geval naar de huisarts. Je voorhuid is niet te lang maar vernauwd. Soms is dat met een speciale zalf te verhelpen, maar soms ook alleen met een besnijdenis.
Als je een vernauwde voorhuid hebt, dan kan die een keer tijdens seks toch achter de eikel gaan en dan niet meer terug. Dat kan dan wel vervelende gevolgen hebben. Je kunt een "Spaanse Kraag" krijgen.(parafimosis)

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 8 januari 2020 19 53
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Een soort kraagje krijg ik ook als het slap is, trek de voorhuid naar achteren tot die stijf word. Met vrije gaat het dan lastig, en wat we dan doen de voorhuid strak naar achteren houden. Mijn vriendin gaat dan met haar hand palm over de eikel en pijpt me. Dat gaat dan wel goed. Mijn vriendin zegt ook dat ik me beter kan laten besnijden. Ze gaf ook aan meer voordelen dan na delen te hebben. Nu gebruiken we voor haar maar tijdelijk een speeltje, maar ze geeft wel aan dat ze me liever wil maar dan besneden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 4 februari 2020 22 29
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB