Answer Question
0
0

Ik ben een jongen van negentien jaar, ik heb een te nauwe voorhuid die niet over de eikel heen gaat wanneer de penis stijf is.

ik ben sinds kort bezig met oefeningen met de voorhuid rustig steeds wat verder naar achteren te trekken en de eikel en voorhuid in te smeren met cutivate créme.
Ik heb na een week ongeveer gemerkt dat de huid wat soepeler is dan voorheen en de huid kan nu helemaal van de eikel af wanneer de penis slap is. Ik durf echter niet de voorhuid helemaal over de eikel te doen voor lange tijd want dan kan je een Spaanse kraag krijgen (toch?). Ik vroeg mij af wanneer het veilig is om het met een stijve penis te proberen om de hele eikel te ontbloten en misschien wat tips dat ik meer kan doen aan dit probleem.

Ik zit eigenlijk pas sinds kort met dit probleem omdat ik er nooit echt van bewust was dat dit niet ‘normaal’ is, ik dacht namelijk dat alleen besneden penisen een ontblote eikel hadden.

Ik heb ook gemerkt dat mijn ontblote eikel erg gevoelig is maar ik neem aan dat dit normaal is, sinds hij altijd ‘beschermd’ in de voorhuid zat.

Ik wil het liefst niet besneden worden, maar als er écht geen andere oplossing is zal dat wel moeten denk ik.

Ik heb verder geen pijn in de penis maar het is wel vervelend en minder hygiënisch en ik wil gewoon dat mijn penis ook ‘normaal’ wordt.

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 11 oktober 2015 11 29
1063 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Wat je schrijft over de Spaanse kraag klopt wel. Als je de voorhuid nu vrij soepel over de eikel en terug kunt krijgen, zal dat risico bij een slappe penis niet zo groot zijn. Dat je eikel erg gevoelig is inderdaad ook vrij normaal. Dat komt in de regel vanzelf weer goed. Wat de voorhuid betreft bij een erecte penis, kan ik zo ongezien helaas niet beoordelen.
Ik zou er in ieder geval wel voorzichtig mee zijn. Wat je zou kunnen doen is, als je een erectie hebt, voorzichtig de voorhuid toch naar achteren te schuiven maar dan zo dat ze net niet achter de eikel komt te zitten. Blijf de zalf wel nog even gebruiken.
Je bent in ieder geval al een stuk op weg. Omdat je de voorhuid wel naar achteren krijgt als je penis slap is, kun je het zaakje nu wel goed schoonhouden.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 oktober 2015 11 39
Bedankt voor je snelle antwoord! Ik doe het inderdaad ook rustig aan, kleine beetjes per keer. Ik ben begonnen met een slappe penis half over de eikel te trekken en er dan wat creme op te smeren en nu gaat hij er bijna gladjes overheen. Hoe lang denk je dat het ongeveer zal duren voordat de huid soepel genoeg is om bij een erectie over de eikel te schuiven? Wat als ik het perongeluk doe bij een erectie en hij gaat niet meer terug, kan ik dan veilig wachten tot de penis weer slap is om hem daarna er overheen terug te schuiven?
( Perry at 11 oktober 2015 11 45)
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Als de voorhuid bij een erectie toch achter je eikel komt, wacht dan inderdaad even tot hij weer slap is en kijk of ze weer terug kan.
Als dat niet lukt, zul je naar de uroloog moeten.
Ik kan je helaas geen tijdsindicatie geven over hoe lang het nog kan duren.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 11 oktober 2015 11 50
In ieder geval erg bedankt voor je input. Ik was namelijk een beetje onzeker geworden door dit verhaal maar het gaat de goede kant op!
( Perry at 11 oktober 2015 11 55)
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB