0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Beslagkom
Gevraagd op 6 november 2018 1 37
115 bekeken

Ik ben een 20 jarige (100% gezonde) mannelijke student. Ik heb geen relatie of iets dergelijks maar er gebeurt regelmatig wel wat op seksueel gebied. Ik heb er alleen last van dat ik heel snel klaar kom (minder dan een minuut). Nou heb ik daar wel onderzoek naar gedaan, maar kon ik niet echt een concrete oplossing vinden (dingen als dikke condoom, squeeze techniek, stop en start etc. werken allemaal niet).
Ik heb daarom 2 vragen:
1. Hoe kan het dat ik hier last van heb? Ik heb geen last van stress, depressie, spanning of relatieproblemen of iets dergelijks als ik seks heb of daarbuiten. Wel denk ik na zo’n lange tijd vantevoren wel dat het toch wel snel klaar is, maar dat is omdat het al daarvoor veel vaker is gebeurd.
2. Ik wil daarom graag medicijnen daarvoor proberen. Over Viagra staan gemengde verhalen online. Sommigen zeggen dat het niet leidt tot langer volhouden terwijl anderen zeggen dat dit wel het geval is. Verder worden er antidepressiva geadviseerd, maar ik weet niet zo goed of dat een goede optie is? Wat wordt er aangeraden in dit soort gevallen? Moet ik hiermee naar de huisarts?

Alvast bedankt

Gemarkeer als spam
Geschreven door Laura
Beantwoord door 6 november 2018 8 13
Privé antwoord
Ik kan me voorstellen dat je ervan baalt. Volgens mij heb je alle technieken al geprobeerd en ik zou het daarom aan de huisarts voorleggen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB