0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Pieter Blijenberg
Gevraagd op 2 november 2015 2 20
1344 bekeken

Is absolute rust vereist voor genezing van tennisarm? Fysiotherapie, speciale band om gevoelige plek om bepaalde bewegingen te blokkeren, welke oefeningen zijn goed om genezing te bevorderen?

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 2 november 2015 10 51
Privé antwoord

Fysiotherapie zou eigenlijk de aangewezen behandeling zijn. Absolute rust is niet altijd noodzakelijk maar dat hangt van de aandoening en de klachten af.

Gemarkeer als spam
Geschreven door R. Heistek
Beantwoord door 3 november 2015 8 51
Privé antwoord
Voor een tennisarm is het zeker niet aan te bevelen om rust te houden. Bewegen op geleide van de pijn is de boodschap. Zoek daarnaast een gespecialiseerde behandelaar voor Tennisarmen. Die kan u er doorgaans in 3-4 behandelingen vanaf helpen. Als u zich laat behandelen en er na 2-3 behandelingen geen grote verbeteringen zijn kunt u het beste op zoek gaan naar een andere behandelaar. Dan is de door die therapeut gegeven type behandeling niet de juiste voor u. Een band is af te raden. Dat is pure symptoom bestrijding en zorgt niet voor het verhelpen van de oorzaak van uw Tennisarm. Om uw Tennisarm zsm te genezen is het van het grootste belang om de oorzaak aan te pakken. R. Heistek

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB