Categorie:
0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Everlina
Gevraagd op 3 december 2017 14 49
83 bekeken

Hallo, ik ben 64 jaar en heb een gespleten tepel. Links. 13 December jl. Mammografie en Echo gemaakt. Niets met tepel aan de hand.
Ik heb in de plooi van de gespleten tepel een heel klein , bruin zwart stipje. Er komt geen vocht uit en ook geen bloed. Daarom is toen ook de Mammografie gemaakt en Echo. BH is na 6 dagen nog net zo schoon. Niets in te zien. Kunnen de dode huidschilfertjes in de gespleten tepelplooi ook bruin zwart zijn. Gespleten tepel is vanaf de geboorte. Nergens pijn. Huisarts dacht doen het is oppervlakkig. Droog, zweten enz. Vast bedankt

Ik wil u niet bang maken.Zeker niet als er een mammogram en echo zijn gemaakt. Echte uitsluiting kan men alleen krijgen dmv een MRI scan.Ook een jeukende,droge schilferige huid kan de eerste aanwijzing zijn. Ik heb geen medische studie gevolgd maar bij mijn moeder werd met mammogram ook gezegd dat alles goed was omdat zij dicht borstweefsel had is het niet goed te zien geweest.Zij voelde een soort gekriebel in haar borst. Het bleek later toch borstkanker te zijn. Op de MRI waren een soort van draden te zien.Na de punctie was pas duidelijk dat het kanker was. Als u niet gerust bent vraag om de MRI.
(Anoniem at 5 december 2017 14 17)
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 3 december 2017 15 14
Privé antwoord

Dat zou kunnen. Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB