0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 23 juni 2018 19 50
69 bekeken

Ik had eerder gepost dat ik in mijn 3de week, met nog 4 pillen te gaan (maandag de laatste) een pil was vergeten. Ik was die meer dan 12 uur vergeten en had overwogen om weer door te slikken. Ik had een aantal dagen geleden opeens een doorbraakbloeding maar dat stopte al na 1 dag.

Toenmet wou ik seks met mijn vriend hebben. Raar genoeg voelde iets niet bepaald fijn en zijn we gestopt. Er was heeeeel kleine en licht druppeltje bloed op de schacht van zijn penis. We kunnen niks van een scheurtje ofzo zien en ik was zelf nat genoeg dus ik denk dat het weer een lichte doorbraak bloeding was.

Ik wil dus nu toch overwegen om een stopweek in te lassen, maar omdat ik de vorige keer uit automatisme de pil al had genomen weet ik niet of ik nu zomaar mag stoppen met de pil als de strip af is.

Wat moet ik nu doen om toch een stopweek in te lassen en hoe zit dit met de veiligheid van de pil? Ik slik levonorgestrel/ethinylestradiol sandoz 150/30 microgram.

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 24 juni 2018 1 18
Privé antwoord

Je moet zonder stopweek doorgaan met een nieuwe strip. Als je de pil van de nieuwe strip 7 dagen achter elkaar hebt genomen, kun je een stopweek inlassen.Je bent dan gewoon beschermd

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 24 juni 2018 22 31
Privé antwoord
In verband het feit dat mijn doorbraak bloedingen min of meer erger worden heb ik toch overwogen om de stopwewk in te lassen na mijn laatste pil morgen, wel wetend dat dit mijn beacherming kan aantasten. Ik neem dus aan dat ik de eerte week van mijn nieuwe strip dan een andere vorm van beacherming moet gebruiken?
Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 25 juni 2018 0 31
Privé antwoord

Dat kun je doen, maar je moet dan inderdaad de eerste 7 dagen een condoom gebruiken

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB