Tonsillitis met antibiotica en 2 dagen ziekenhuis (klieren nog voelbaar na meer dan 3weken)

Reageren
0
0

Hallo iedereen,

Op donderdag 18 april stond ik op met hevige koorts, bleek dat ik keelpijn kreeg en pijnstilling deed niks aan de koorts. Na 3 dagen afzien. Maandag 22 april erop naar huisdokter. Die zag dus witte plekken op mijn amandelen en schreef me amoxiclav voor. De dag nadien dinsdag 23 april richting spoed. Bloed getrokken en controle van de amandelen en kwamen ook uit op tonsillitis. Alleen waren mijn bloedwaarde niet goed omdat ze ontstekingen zagen in men bloed. Ze zeiden dat ik moest in ziekenhuis blijven om de medicatie en antibiotica via infuus gingen geven. Ik ben dan 2 dagen gebleven, 2 keer dokter op bezoek gehad kno arts. De witte plekken gingen na 2 dagen ziekenhuis en de pijn werd dragelijker bij het slikken.

Ook mijn tong was volledig pijnlijk, aftes. Zelf pap op mijn tong deed pijn. Uiteindelijk donderdag 25 april naar huis en moest daar verder mijn antibiotica nemen en pijnstilling en thuis de keel verder laten genezen. De witte plekken op men amandelen gingen thuis verder weg. Ik heb dan tot dinsdag 30 april mijn antibiotica blijven nemen.

Ondertussen dus 10 dagen gestopt met de antibiotica vandaag. En kreeg deze week 1 week na stoppen ook schimmel tussen benen en mond en tong. Wellicht bijwerking van de antibiotica en de vermoeidheid blijft .

Gisteren controle gehad van de huisdokter en die zag toch nog wel wat irritatie op mijn keel(rood) maar niet zo erg meer als 3 weken geleden.

We zijn dus nu iets meer dan 3 weken tussen men eerste koorts – ziekenhuis opname en ondertussen ook al 2 weken thuis.

Ik heb geen koorts meer, slikken doet geen pijn meer.

Alleen al meer dan 3 weken dat ik die klieren nog voel? Gevoelig? En de vermoeidheid.

Is dit normaal? Dat die klieren zolang voelbaar blijven?

Gemarkeerd als spam
Geschreven door Anoniem
Gevraagd op 10 mei 2024 19 07
17 bekeken
Antwoord toevoegen
0
Privé antwoord

Zelfde antwoord als op het andere forum......

Gemarkeer als spam
Geschreven door Anoniem
Beantwoord door 10 mei 2024 20 48
Antwoord toevoegen

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]