0
0
Gemarkeerd als spam
Geschreven door Rosalie G.
Gevraagd op 10 september 2019 0 15
10 bekeken

Zoals de titel al zegt heb ik vaak last van een trillende spier in mijn bil, dit is erg vervelend en ik haal vaak meteen de raarste ziektes in mijn hoofd. Dit ondanks in voor bijna 100% zeker weet dat het komt omdat ik weinig beweeg (ook vaak last van spieren). Is er naast sporten ook een andere optie om dit te verminderen?? (Af en toe ook in mijn benen)

Ook is mij opgevallen dat als ik last heb van spierpijn aan mijn benen, en ik op die regio’s druk (of op te vergelijken met mijn andere been) dat mijn huid daar heel gevoelig is voor blauwe plekken. Is dit ernstig? En evt te verhelpen met vitamines (naast lui zijn ben ik ook niet zo van het “healthy life” motto dus kin vast veel tekort). Als ik dit doe op andere lichaamsdelen (drukken) ontstaan er geen plekken

Gemarkeer als spam
Geschreven door John (moderator)
Beantwoord door 10 september 2019 20 19
Privé antwoord

Ik zou toch maar eens wat meer gaan bewegen en wat gezonder gaan eten. Met alleen maar vitamine pillen slikken vanuit de luie stoel ga je dit niet oplossen. Je kunt naar de huisarts gaan en een bloedonderzoek laten doen om te kijken of je tekorten hebt.

Plaats een antwoord

Attach YouTube/Vimeo clip putting the URL in brackets: [https://youtu.be/Zkdf3kaso]
Upload een bijlage.
Allowed file types: zip.doc.docx,pdf,xls,xlsx,jpg,jpeg,png,gif
Max file size: 1.0 MB